“Jeg har det fint,” understregede 23-årige Iben over for kæresten Niels, da han i går aftes spurgte, om der var noget, hun var sur over.

Ibens humør fejler absolut ingenting, og hun er i hvert fald ikke vred på sin kæreste Niels over noget som helst.

Dette stod klart ved syvtiden i går aftes, da parret vaskede op efter middagen, og Niels fornemmede, at stemningen var anspændt.

“Hun var helt stille, mens vi spiste, og svarede kun med enstavelsesord, da jeg fortalte hende om festen i lørdags,” fortæller Niels, der dagen forinden var taget til en spontan fødselsdagsfest og først var kommet hjem ved sekstiden søndag morgen.

Intet problem med fest i stedet for hygge
Da Niels spurgte yderligere ind til Ibens humør, understregede hun, at der slet ikke var noget galt, og at hun i særdeles ikke havde noget problem med, at Niels var taget til fest frem for at hygge med hende.

“For vi havde jo ikke aftalt noget præcist, bare snakket lidt løst om, at det kunne være hyggeligt at se film,” fortæller Niels og mener derfor ikke, at han har brudt nogen aftale.

Har det stadig aldeles glimrende
Iben viste sig ifølge eget udsagn at være “fuldstændig enig” og gik efter opvasken ind på soveværelset, hvor hun læste alene hele aftenen. Da Niels kom derind et par timer senere, slukkede hun lyset og lagde sig til at sove.

“Jeg spurgte, om hun var o.k., men hun begyndte bare at trække vejret tungt, som om hun sov,” husker Niels, der har valgt ikke at spørge yderligere ind til Ibens humør.

Iben selv forsikrer om, at der slet ikke er noget at spørge ind til, eftersom hun “har det helt og aldeles glimrende“, men at det samtidig må være op til Niels selv at vurdere, hvorvidt der er noget galt.