Nyt hus, dyre ferier og den motorcykel, han altid har ønsket sig. For Martin Ellevad fra Skanderborg betød 13 lottomillioner, at han i over tre år har været fuldstændig glad og tilfreds.

“Og det er så min lille skat,” siger Martin Ellevad stolt, mens han peger på en skinnende Harley Davidson. Motorcyklen står i en af hans fire garager på en luksuriøs landejendom på Djursland, som Martin købte kort efter, at han i 2008 vandt 13.426.003 kr i lotto.

“Før jeg vandt pengene, havde jeg det såmænd fint nok. Jeg var ikke vanvittigt sprudlende, men det gik o.k.,” fortæller lottovinderen, der sidste år blev gift med sin mangeårige kæreste ved en storstilet ceremoni i Syditalien, hvorefter de tog på en tre måneder lang jordomrejse.

Pengene holder mig glad
“Mine venner ønskede mig tillykke, men et par af dem sagde også, at jeg nok skulle forvente, at mit humør vendte tilbage til sit sædvanlige leje efter noget tid,” husker Martin, der før boede i en toværelses lejlighed og kørte i en Fiat Punto.

“Men det er ikke sket endnu. Pengene har holdt mig superglad i over tre år!”

Vennerne – og Martins forældre – var især bekymrede, da han kort efter lottosejren sagde sit job op som salgschef hos en større energileverandør.

De var bange for, at han ville synke hen i kedsomhed, når han ikke havde noget at stå op til om morgenen.

Gør hvad der passer ham
“Men jeg har rigeligt at stå op til,” bedyrer Martin.

“Først og fremmest skal jeg ikke bekymre mig om fyringer, nedskæringer eller lønnedgang. Min chef kan ikke længere give mig flere kedelige opgaver. I stedet står jeg op ved 8-tiden, løber en rask tur nede ved søen, spiser brunch med kæresten – og så gør vi ellers, hvad der passer os!”

Martin nævner også, at de mange lottomillioner har givet ham mulighed for at se mere til sin familie, pleje sine hobbyer, rejse og være ude i naturen. Kort sagt: Gøre alt det, han elsker.

“Jeg kan ikke forestille mig, at lykken ikke skulle fortsætte – og det er alt sammen pengenes skyld!”