Foto: Per Palmkvist Knudsen, Wikimedia Commons

Foto: Per Palmkvist Knudsen, Wikimedia Commons

Koncentreret danskhed bliver langsomt, men sikkert drænet fra den danske muld. Skruppelløse fremmede bruger meterhøje tryllepinde til at suge danskheden op af undergrunden og ind i udenlandske stofstykker.

De fleste har på et tidspunkt undret sig over synet af en hvid pind med et rødt og hvidt rektangulært stofstykke, som med jævne mellemrum kan ses i det danske landskab. Men nu kan RokokoPosten afsløre, at der er tale om tryllepinde, der fungerer som danskhedens oliebrønde og sikrer en stabil forsyning af national identitet over det ganske land.

For at en tryllepind skal fungere, skal den først plantes solidt i den gode danske muld. Herefter opsuger den så på magisk vis danskhedens essens og kanaliserer den ud i et rektangulært stykke stof, der så blafrer potent i vinden og drysser danskhed jævnt ud over alle borgere.

Men i den seneste tid har fremmede misbrugt de danske tryllepinde på det groveste. For i stedet for at opsuge danskheden i det karakteristiske danske stof, gemmer de danskheden i andre landes tekstilstykker.

Glemmer identitet uden mønstret tekstil
Thorbjørn Laursen er historiker og har skrevet ph.d. om tekstilbåren nationalitetsdistribution, og han mener, at konsekvenserne af danskhedstyveriet kan blive katastrofale.

“Hvis ikke alle danskere med jævne mellemrum bliver eksponeret for danskhedsholdigt tekstil, risikerer vi, at folk simpelthen glemmer deres nationale identitet og tilhørsforhold,” siger han og fortsætter:

“Danskhed er ikke noget, som findes i folks hoveder. Det findes i den danske muld og kan kun spredes med det mønstrede danske stofstykke.”

Ikke-magiske pinde er o.k.
Politikere fra flere partier kræver nu en hurtigt arbejdende undersøgelseskommission, der skal se på, i hvor høj grad danskhedsressourcerne i undergrunden er i fare for at blive udtømt. Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti forklarer, at partiet vil slå hårdt ned på alle, der misbruger tryllepindene.

“Vi vil ikke tolerere, at gode danske tryllepinde på den måde bliver misbrugt, og myndighederne bør sætte hårdt ind mod alle former for danskhedstyveri,” forklarer han og afviser, at der er tale om et indgreb i folks personlige frihed.

“Folk må selvfølgelig rejse alle de pinde i deres egne haver, de ønsker, så længe pindene ikke er magiske og samtidig bærer f tekstilstykker i ureglementerede farver,” siger Rasmus Jarlov.