Ny bog afslører, hvordan kvinder virkelig tænker. Forfatteren Ricco Moldrup betegner kvinders kommunikation som “et kodningssystem kommunikeret gennem hemmelige fagter og avanceret kropssprog”.

Kvinder er kryptiske. Ja betyder for eksempel oftest nej. Med bogen “Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus” forsøgte terapeuten John Gray i 1992 forgæves at få mænd og kvinder til at forstå og acceptere hinandens væsentligste forskelle.

Trods Grays anstrengelser opdagede han desværre aldrig, at vejen til kvindens hjerne skal findes gennem avanceret kropssprog. Nu debuterer den danske parterapeut Ricco Moldrup med bogen “Sådan tankelæser du kvinder: Hendes tanke – din styrke”. En sikker gevinst til mænd, der ikke forstår kvinder.

Når kvinder blinker, er der noget galt
Ifølge Moldrup skal mænd især være på vagt over for kvinder, der blinker meget.

“Alle blinker, men når kvinder gør det jævnligt eller hurtigt, er det som regel et udtryk for, at de er utilfredse med noget. Det kan være alt fra fodbold på 6’eren til en utømt opvaskemaskine. Her er det mandens opgave at afkode hurtigheden af blinkene,” forklarer Ricco Moldrup.

Gennem talrige observationer af kvinders hemmelige fagter og kropssprog har parterapeuten også fundet ud af, at kvinder, der blinker meget, har tendens til at være både kontrollerende og opmærksomhedskrævende. Det gælder specielt for kvinder med langt hår.

Pas på kvinder med skofetich
Efter blot en uge i handlen har Ricco Moldrups bog solgt over 90.000 eksemplarer.

Den nyudklækkede forfatter er dog ikke overrasket over salgstallene:

“Jeg havde på fornemmelsen, at der var brug for den her bog, fordi den konkret går ind og hjælper mænd med at identificere nogle signaler. Mænd gør for eksempel klogest i at styre uden om kvinder, der tit køber nye sko, selvom de har rigtig mange i forvejen – de har det med at være følelsesladede og irrationelle,” forklarer Moldrup, der satser på at redde mange truede parforhold med sin bog.

I bogens tredje afsnit kan man desuden læse, at kvinder, der rører meget ved deres hår eller tager sig til panden, når partneren spiller en hel del computer, også har en hukommelse som en elefant, hvilket kan føre til mange ubehagelige diskussioner, man som mand helst bør undgå.