RokokoPosten har modtaget dette læserbrev fra Frede Krogh i Gilleleje. Han hævder, at feministerne lyver, når de taler om objektivisering af kvinder. For uanset hvad han har forsøgt, bliver kvinderne ved med at være af kød og blod.

Nu er jeg godt træt af at høre på feministernes påstande om, at kvinder bliver til objekter på grund af den måde, vi mænd behandler dem på!

Jeg har forsøgt i årevis, for hvem ville ikke gerne eje en kvinde, som ikke i egentlig forstand var et subjekt? Hvem kunne ikke drømme om en sådan skabning til at varte sig op i hjemmet uden, at man behøvede bekymre sig om påfund udsprunget af kvindeligt utilstrækkelige idiosynkrasier?

Men nej. Aldrig er det lykkedes mig. Uanset hvilke seksuelle tanker, jeg har gjort mig om kvinder i min nærhed; uanset hvilke herskerteknikker, jeg har taget i anvendelse; ja – uanset hvilken feministisk teori om mandlig dominans over kvinden, jeg har forsøgt at virkeliggøre, er det aldrig lykkedes mig at få en kvinde til at ophøre som eksistens af kød og blod.

Gennem mere end en menneskealder har jeg fulgt feministernes vejledninger, og nu, hvor jeg er godt inde i mit livs efterår, må jeg skuffet erkende, at de er fulde af løgn.

Desværre synes jeg ikke, at min samtid er tilstrækkeligt orienteret om sandheden, og jeg håber derfor, at mit læserbrev vil bane vejen for større opmærksomhed omkring dette vigtige emne.

Stands de feministiske løgne! Kvinder bliver ikke til objekter af, at du behandler dem nedladende. Spild ikke mere tid på det!