Foto: Cherilyn Derusha, Freeimages.com

Foto: Cherilyn Derusha, Freeimages.com

Ved et veltilrettelagt kup er det lykkedes en invaderende kinesisk hær at besætte Danmark. Politikere og presse er isoleret på en afsides ø i Østersøen.

Mens danskerne tror, at politikere og mediefolk sammen fejrer folkestyret, kan RokokoPosten nu afsløre den rystende sandhed.

Ved en hidtil hemmeligholdt lynaktion er den danske centraladministration blevet overtaget af en kinesisk invasionsstyrke. Den kinesiske præsident er angiveligt ankommet til København og har ifølge pålidelige efterretninger tiltvunget sig adgang til Amalienborg og Folketinget.

Imens har de kinesiske besættelsestropper brutalt deporteret alle medlemmerne af regeringen, Folketinget og mediebranchen til en afsidesliggende klippeø, hvor de kun har selskab af hinanden, røget seafood og et lokalt stammefolk.

Skal foregive fejring af demokrati
I et kynisk forsøg på at skjule magtovertagelsen for den danske befolkning har den kinesiske overkommando tvunget politikere og mediefolk på den næsten øde ø til at opføre et såkaldt folkemøde, hvor de skal foregive at fejre sig selv og demokratiet.

RokokoPosten formåede kortvarigt at komme igennem til et medlem af den danske journaliststand, som har formået at smugle en sendevogn med på øen. Journalisten, der er anonymiseret for sin egen sikkerheds skyld, fortæller en rystende historie.

“Det er så uværdigt. Vi bliver tvunget til at opføre et absurd og overgearet show, hvor vi skal forestille at ‘fejre’ Danmarks demokrati ved at interviewe hinanden og drikke fadøl. Der er kun os og så en håndfuld indfødte, der virker nysgerrige, men også noget skeptiske, og som vi alligevel er totalt afskåret fra på grund af sprogbarrieren,” fortæller han, før han grædende må afslutte samtalen, da kineserne har tvunget ham til at være ordstyrer i en diskussion mellem Clement Kjersgaard og Villy Søvndal om fremtiden for politiske debatprogrammer.

Tvinger regering til inaktivitet
RokokoPosten har også formået at opsnappe en flaskepost fra en kilde i den deporterede regering. Heraf fremgår det, at kineserne har tvunget Helle Thorning-Schmidts regering til at foregive handlekraft og komme med store løfter, der kan passivisere befolkningen, mens den reelt intet foretager sig.

“De tvinger os til total politisk inaktivitet, mens vi skal komme med en evig strøm af luftige visioner. Det er uhyrligt! Men vi har intet valg. Overmagten er for stor. Forhåbentlig opdager befolkningen hurtigt forandringen og gennemskuer bedraget,” skriver kilden.