Det var med fuldt overlæg, at den iranske bryder Omid Norouzi vandt guld ved OL i London. Flere medaljevindere står nu frem.

Hård træning og overlegen råstyrke er skyld i den guldmedalje, som bryderen Omid Norouzi nu har vundet i disciplinen græsk-romersk brydning. En medalje, som stjernebryderen vandt med vilje.

Er bedre end sine modstandere
Omid Norouzi har trænet intenst for at kvalificere sig til deltagelsen i OL 2012. Og nu kan han både kalde sig verdensmester og olympisk mester.

“Jeg bruger dagligt otte timer på at træne op til mesterskaber og ofrer alt for min sport. Derfor har jeg det bedst, hvis jeg vinder medaljer,” fortæller Norouzi, der bragte sig selv i en fordelagtig position i forhold til sin modstander tidligt i kampen.

“Jeg indrømmer blankt, at jeg vandt med vilje, fordi jeg er bedre end mine modstandere,” lyder det fra Norouzi, mens han kysser sin guldmedalje. Den betragtning er han ikke alene om.

Løb hurtigst for at komme først
Den jamaicanske sprinter Usain Bolt vandt sin fjerde OL-guldmedalje med en tid på 9,63 sekunder i 100 meter-løbet.

“Jeg ville gerne først over målstregen og vinde. Nummer to og tre er også fine placeringer, men jeg kan bedst lide guldmedaljer. Derfor løb jeg virkelig hurtigt for at vinde,” forklarer sprinteren.

Han indrømmer samtidig, at han også meget gerne vil vinde guld i 200 på det olympiske stadion senere i dag.

“Jeg vinder helt sikkert en medalje i dag og jeg lover, at det bliver helt med vilje,” lyder det fra Bolt.