Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

I et chokerende og kun meget lidt nyfigent interview kan RokokoPosten afsløre, at en kendt dansk politikers mand er homoseksuel, hvilket selvfølgelig er helt o.k. og ikke har noget med vedkommendes politiske virke at gøre. Alligevel mener avisen, at læserne har krav på at kende alle de rystende detaljer i den skandaløse sag.

Siden et konkurrerende dagblad vovede at nedfælde et rygte, som har floreret i mediekredse i årevis, har spekulationer om Simon Emil Ammitzbølls partners seksuelle orientering fyldt spalterne. Derfor har RokokoPosten efter alvorlige overvejelser besluttet sig for at konfrontere hovedpersonen selv med rygterne, der, selv hvis de er sande, selvfølgelig er fuldt ud acceptable.

Det er derfor eksklusivt lykkedes RokokoPosten at få en kommentar fra en tydeligt irriteret Ammitzbøll, der straks går til bekendelse.

“Ja, det er rigtigt. Min mand er bøsse. Ellers ville vi vel næppe have været gift siden 2005,” erkender han med en affejende mine og er dermed i modsætning til Uffe Elbæk villig til at erkende sit fuldt ud ukontroversielle liv som homoseksuel.

Afsløring får “ingen betydning” for fremtidigt samliv
Der er naturligvis intet som helst galt i at være homoseksuel i denne oplyste tidsalder. Derfor ville RokokoPosten naturligvis også fortie det fuldstændigt, hvis ikke et andet medie havde skrevet om det først.

Men i lyset af afsløringerne tvivler flere kommentatorer nu på, om Simon Emil Ammitzbøll fremover på forsvarlig vis kan kombinere samliv med en mand med hvervet som politisk ordfører. Ammitzbøll afviser imidlertid bastant, at det skulle være et problem.

“Jeg kan virkelig ikke se, at de ting har noget med hinanden at gøre,” siger han og forsøger desperat at starte et nyt rygte om, at mange andre folketingsmedlemmer også skulle have mandlige partnere, hvilket RokokoPosten imidlertid har været ude af stand til at bekræfte.

Ammitzbøll afviser også, at afsløringen vil få konsekvenser for hans fremtidige samliv med hans mand.

“Altså, da jeg selv er en homoseksuel mand, kan man vel sige, at det egentlig ikke komplicerer vores samliv særlig meget,” hævder han.