Foto: Charlotte Holmes, Flickr

Foto: Charlotte Holmes, Flickr

En kommunikationsmedarbejder fra Odense skød sig i hovedet med et jagtgevær efter at have læst femten siders dækning af en restaureret landejendom i Frederikssund.

En højst bizar tragedie udspillede sig i går ved 13-tiden, da Anna Thulesen tilsyneladende begik selvmord med sin mands dobbeltløbede jagtgevær. Han fandt den 33-årige kommunikationsmedarbejder to timer senere, liggende på køkkengulvet i deres toværelses lejlighed med den seneste udgave af Bo Bedre knyttet fast i hånden.

Magasinet var slået op på sidste side af en længere reportage fra Gildholmen, en tidligere landejendom i Frederikssund Kommune, der nu er overtaget og restaureret af ægteparret Inger og Daniel Arrenborg. Parret opbyggede deres formue gennem hedgefonde, men arbejder nu med restaurering og videresalg af liebhaverejendomme.

Klinker fra Norditalien
De har dog ikke tænkt sig at sælge Gildholmen, hvor nyklassicistisk symmetri går hånd i hånd med det absolut nyeste inden for hårde hvidevarer og badeværelsesklinker importeret fra Norditalien.

Dette kunne Anna Thulesen læse, inden hun satte geværet til tindingen, ligesom hun også fik et omfattende overblik over det indendørs poolområde, den pragtfulde hall i elfenbenshvidt marmor, de tre rummelige stuer i smagfulde nuancer af fersken, mint og azurblå samt det storslåede flygelrum, hvor en koncertpianist dagligt giver parrets søn, Hektor, lektioner.

“Det føles virkelig som at komme hjem efter de mange hektiske år i Monaco og New York,” er ejerne af Gildholmen enige om, hvilket Anna formodes at have erfaret samtidig med, at hun så flere billeder af deres veteranbiler, heste og fitnesslokaler.

Jagtstue, moderne kunst og bibliotek
I kælderen findes desuden en omfangsrig jagtstue med adskillige trofæer, der vidner om Daniel Arrenborgs lidenskab for at jage vildt – en lidenskab, som han nu kan dyrke til fulde på de 134 hektar marker og skove, der omgiver Gildholmen.

Interessant nok er Anna Thulesens mand, Jakob, også en ivrig jæger og har for nylig hængt sit første trofæ op over sofaen i stuen.

Endelig kunne man over fire sider læse om Inger Arrenborgs værdifulde samling af moderne kunst, som parret nu har givet et nyt hjem på ejendommens første sal, hvor biblioteket også ligger.

Det er uklart, hvad der forårsagede Anna Thulesens selvmord, da hun aldrig tidligere har vist tegn på depression, og politiet vil derfor sætte en efterforskning i gang.