En 32-årig italiener mistede fredag aften livet, da han forsøgte at befri en royal kvinde fra en aggressiv abe bevæbnet med et uudtømmeligt tøndelager.

Et bizart optrin udspillede sig i går aftes, da en abe, muligvis af arten orangutang, havde bortført en lokal prinsesse. Derefter havde aben forskanset sig øverst på et stillads, hvorfra den kastede tønder mod alle, der nærmede sig.

Et vidne fortæller:

“Prinsessen kunne ikke komme væk, fordi den rasende abe stod i vejen. Jeg kunne tydeligt høre hendes hjerteskærende skrig om hjælp, men ingen gjorde noget, før ham med overskægget dukkede op.”

Blikkenslager forsøgte redningsaktion
Manden med overskægget er af politiet blevet identificeret som en 32-årig italiensk statsborger og blikkenslager.

Italieneren forsøgte resolut at forcere stilladset med en serie heldigt placerede stiger. Aben kastede imidlertid konstant tønder ned ad det svagt hældende stillads, som italieneren på imponerende vis formåede at hoppe over.

Indtil det gik galt, og blikkenslageren forsøgte at springe over en tønde et øjeblik for sent.

Game over
“Det var frygteligt at se på. Frygteligt,” fortæller en tilskuer, der stadig er mærket af nattens oplevelse.

“Det voldsomme sammenstød med tønden fik manden til at snurre rundt i luften flere gange, før han faldt ned. Da jeg så ham ramme jorden, var jeg ikke i tvivl om, at det var game over,” forklarer han tydeligt berørt.

Politiet efterforsker for øjeblikket de nærmere omstændigheder og vil ikke kommentere forlydender om, at den heroiske italiener var under påvirkning af euforiserende svampe, da han udførte det risikable redningsforsøg.

Det tragiske tøndedrab sker kort efter, at en blodig massakre fandt sted blot få kilometer derfra.