Et nyt forskningsprojekt dokumenterer, at mænd, der klynker over dominerende kvinder i samfundsliv og parforhold, er det maskulineste, der findes i hele verden.

Kvinderne har rottet sig sammen og brugt deres urimelige, feminine svaghed til at tilrane sig den offerstatus, der rettelig tilhører mændene.

Det mest mandige, som handlekraftige mænd af den gamle skole kan gøre, er derfor at beklage sig højlydt over kvindernes urimelige indflydelse.

Det er konklusionen på et forskningsprojekt, som professor og mandeforsker Svenning Bjørnhammer fra Københavns Universitets Center for Maskulin Egomassage har stået i spidsen for.

Mest synd for mændene
“Kvinderne taler hele tiden om, at de er undertrykte, men det er simpelthen videnskabeligt forkert, for det er i virkeligheden de maskuline mænd, som er ofre,” siger han.

Bjørnhammer mener, at det er mænd som Carl-Mar Møller og Søren Fauli, der bør være det mandlige ideal.

“De er begge typer, som tør sige ‘kællinger’ højt og endda tale om de massive ar på sjælen, som KVINFO og barselskvotering kan give. Det kræver viljestyrke og mandsmod,” forklarer han.

Selvmedlidenhed er sexet
Svenning Bjørnhammer mener, at mænd kun kan genvinde respekten for klassiske dyder som styrke, mod og selvopofrende adfærd på én måde.

“Hvor mænd i gamle dage kunne gå på jagt eller befri kvinder fra drager, skal en mand i dag have mod til at insistere på, at han er stakkels på grund af sit køn,” slår han fast.

Derfor opfordrer professoren mænd med selvrespekten i behold til hurtigst muligt at sætte sig ned og klynke over manglen på mandlige rollemodeller i børneinstitutioner eller mænds lave middellevealder.

“De modigste kan lave hjemmesider, hvor de brokker sig over, at matriarkatet har afløst patriarkatet,” siger han drømmende og tilføjer, at kvinder synes, at mænd, der ser sig som ofre, er enormt sexede.

Kvinde er enig
RokokoPosten har talt med en dansk kvinde, der er helt enig i rapportens konklusioner. Hun er simpelthen vild med mænd, der føler sig undertrykt af kvinder.

“Jeg kan godt lide stærke mænd, der fremstiller sig selv som ofre. Det er utroligt sexet at se en grandvoksen mand med fugtige øjne forklare, hvordan han er undertrykt af Lone Dybkjær og kun har plads til at være sig selv på toilettet,” siger kvinden.