Bare fordi en fyr stopper med at ringe og skrive, skal man ikke tolke det som manglende interesse, lyder det fra 29-årig kvinde. Hendes veninder bakker hende 100 procent op i den fornuftige analyse.

Som mange andre vil Louise på 29 gerne have en kæreste. Derfor blev hun lykkelig, da hun for et par måneder siden mødte Simon til en privat fest, og det slog gnister imellem dem. Men efter kort tid blev det svært for Louise at komme i kontakt med Simon.

Der er gået tre uger, siden Louise og Simon var på deres sidste date, hvor Louise havde inviteret Simon hjem at spise. De havde ifølge Louise en skøn aften, indtil Simons mor ringede kort efter desserten og fortalte, at “der var sket noget slemt”.

Derfor blev Simon nødt til at gå med det samme.

Synd for Simon
“Det var rigtig synd for ham,” siger Louise.

Næste weekend tog Louise en tur i byen med et par veninder, hvor hun helt uventet mødte Simon, der var sammen med sin kusine.

“Først troede jeg faktisk slet ikke, at de var i familie, fordi de stod meget tæt og krammede, men da Simon fortalte, at det var hans kusine, åndede jeg lettet op,” fortæller Louise.

Tidspunktet var dog uheldigt, eftersom Simon og kusinen netop var på vej videre. Til gengæld sagde Simon “Vi ses”, inden han trak af sted med kusinen.

Men da Louise efterfølgende forgæves har forsøgt at kontakte Simon, ved hun ikke helt, hvornår de skal ses igen.

Det afholder dog ikke Louise fra at forestille sig diverse scenarier om livet sammen med Simon. Der er scenen, hvor de rider mod aftensolen; den, hvor han giver hende en killing i julegave; og favoritscenen, hvor Louise møder Simons søde forældre.

 

For overvældende
Den manglende kontakt fra Simon er der mange gode forklaringer på, mener Louise.

“Folk har jo travlt her i juledagene, og så er det ikke alle, der har tid eller overskud til at give lyd,” forklarer Louise, der sammen med veninderne har brugt timer på at granske Simons stilhed.

“Det kan virke skræmmende, når man pludselig bliver overvældet af så mange følelser. Så ved man ikke, hvordan man skal reagere,” lyder det fra Louise, der vil give Simon al den tid, han har brug for, til at acceptere de mange stærke følelser, han har for hende.

Herefter er Louise sikker på, at der ikke går lang tid, før hun og Simon kan flytte sammen, holde deres drømmebryllup og få 1,7 børn sammen.

Louises veninder bakker hende 100 procent op i hendes analyse og tolkning af Simon.