Med et nyt designerkøkken er det endelig lykkedes en københavnsk familie at skabe det perfekte billede udadtil. Nu kan de realisere drømmen om det fejlfrie og dermed lykkelige liv.

For Marcus og Tusnelda Riehl har det været et langt, sejt træk at skabe det ideelle liv. Undervejs har de sat drømmen om perfekt bil, barn og bolig på standby. I kampen har de været nødt til at genhuse deres treårige datter på grund af byggerod. Men med det nye italienske designerkøkken har de nu skabt det liv, de altid har drømt om.

Da Marcus og Tusnelda mødte hinanden, lavede de hurtigt en femårsplan. Karrieren var der styr på: Marcus havde succes med sit advokatfirma, mens Tusnelda havde travlt som børnetøjsdesigner. Siden har hun også kastet sig over eksklusivt tøj til mindre hunde.

Overskred femårsplan
”Det eneste, der manglede, var de tre b’er,” forklarer Tusnelda og refererer til bil, barn og bolig.

Undervejs har parret måttet sluge mange kameler. De overskred deres femårsplan med to måneder, og da de tre b’er var en realitet, var der alligevel noget, der manglede.

”Køkkenet i huset var et par år gammelt. For nogle kan det måske virke lidt sart, men det var bare ikke os. Det var ikke et personligt køkken. Derfor var vi ikke 100 procent perfekte og lykkelige,” lyder det fra Marcus.

Forkerte klinker
Parret fandt et firma, der kunne realisere deres køkkendrøm. Men det blev en lang og opslidende proces.

”Vi måtte skifte indretningskonsulent og kunne ikke få de azurblå klinker, vi havde bestilt fra Italien. I stedet fik vi nogle i ultramarin. Det var svært,” fortæller Marcus, der sammen med sin kæreste så sig nødsaget til at genhuse parrets treårige datter, Lilje, da byggerodet var værst.

Barnets tur nu
“Ud over håndværkere skulle ingen se vores hjem under ombygningen og da slet ikke vores datter. Løse låger samt støv og kaos overalt er ikke et sundt signal at sende,” bedyrer Tusnelda.

Parret kom igennem den svære tid. Men drømmen om et perfekt køkken og dermed liv har ikke været uden konsekvenser.

”Lilje har haft nogle lange dage i børnehaven, fordi vi var nødt til at prioritere køkkenet. Hun virkede også mut efter tre uger hos mine forældre på Fyn, men nu er det hendes tur til at komme først. Hun fortjener at få lidt kvalitetstid,” slutter Marcus.