Et større, dansk medie har hyret en ukrainsk amatørskuespiller til at spille pædofil. Det fremgår af billeder og mailkorrespondancer, som RokokoPosten er kommet i besiddelse af.

Netop som DR’s medieskandale om de falske demonstranter har lagt sig, har et dansk medie nu bragt en fabrikeret historie af langt mere alvorlig karakter. Et større formiddagsblad har for at øge oplagstallet tilbudt en ukrainsk amatørskuespiller flere millioner kroner for at spille pædofil.

Pædofili er populært
I december indgik den ukrainske amatørskuespiller og elektriker, Pjotr Mikhailov, en aftale med et større, dansk formiddagsblad om at stå frem som den pædofile dansker, Knud Voer Larsen. Til gengæld ville han modtage økonomisk kompensation.

”Jeg spurgte, om jeg ikke bare kunne stå frem som terrorist, men det, syntes de, var for kedeligt. Journalisten sagde, at pædofili er stærkere og mere oppe i tiden,” fortæller Mikhailov og fortsætter:

“Da jeg først havde sagt ja, blev jeg tilbudt et højere beløb, hvis de også måtte skrive, at jeg både havde misbrugt børnene seksuelt og spærret dem inde og tvunget dem til at rage deres hår af.”

Ukraineren har i løbet af de seneste måneder forsynet formiddagsbladet med billeder af sig selv og sine tre syv- til elleveårige børn i iscenesatte situationer, der kunne bekræfte historien. Men da Mikhailov kun modtog en tredjedel af det aftalte beløb, besluttede han sig for at stå frem.

Tale om mediehetz
RokokoPosten er kommet i besiddelse af mailkorrespondancen mellem journalisten og Mikhailov samt nogle af Mikhailovs billeder.

”Jeg ved, at det, jeg har gjort, er forkert, men når du skal forsørge en kone og tre børn, er det svært at sige nej til sådan et tilbud,” forklarer Mikhailov, der beklager og er klar til at tage konsekvenserne.

Formiddagsbladet benægter derimod, at der er hold i Mikhailovs historie. Da RokokoPosten konfronterer formiddagsbladets chefredaktør, lyder forklaringen helt anderledes.

”Jeg aner ikke, hvad du taler om. Vi fik blot et telegram fra Ritzaus om, at Sydsjællands politi havde anholdt Kurt Voer Larsen og fremstillet ham i grundlovsforhør. Herefter fulgte vi naturligvis sagen,” siger chefredaktøren, der mener, at der er tale om en syg mediehetz.