Foto: Adrian, Freeimages.com

Foto: Adrian, Freeimages.com

Ser man et ungt menneske lide og vokse op i urimelige kår uden chance for selvindsigt eller udsigt til forandring, skal man gribe ind. Sådan lyder det fra X Factor-dommer Thomas Blachman, der nu vil adoptere reality-stjernen Amalie, inden hun ”ender ensom på de fortvivledes skafot”.

Der er ingen romantisk relation mellem Thomas Blachman og Paradise-Amalie. Heller ikke selvom magasinet HER&NU skriver det på denne uges forside. De to mødtes derimod i byen for at tale om Blachmans ønske om at adoptere Amalie.

Svæver på bølgelængder
”Det eneste, der passer, er, at han er 28 år ældre end mig,” fastslår Amalie Szigethy, der er kendt fra programmer som Paradise Hotel og senest Divaer i junglen.

Snart kan Amalie se frem til at få Blachman som far og mentor.

”Når ungdommen lider, skal den reddes. Hele fucking generationen. Det er en voldsom idé, men når idéerne arriverer i mit sind – kald dem mit tredje barn – står jeg til evig tid til rådighed med mit legeme og min sjæl,” forklarer Blachman om baggrunden for adoptionen.

Amalie er positiv over for idéen om at blive adopteret af Thomas Blachman.

“Han ved noget om musik, og så forstår jeg, hvad han siger. Det er som om, vi svæver på de samme bølgelængder,” siger Amalie, der har tænkt sig at stille et ultimativt krav, før adoptionen kan gennemføres.

 

Ny diva i junglen
”Thomas B. ved meget om universet og er ret filosofisk i sin måde at være på, så jeg tror, han kan være med til at formulere mig, hvilket selvfølgelig er fedt,” lyder det fra Amalie, der dog vil have Blachman til at garantere sin egen deltagelse i den nye sæson af Divaer i junglen. Ellers vil hun ikke godkende adoptionen.

X Factor-dommeren er heller ikke afvisende over for tanken:

”Jeg kiggede på ungdommen i vildnisset: en flok pailletter på snor. Men det er en bevidsthedsstrøm. Ej, men for Satan, Amalie var den bedste, en autonom stjerne, så ja, jeg er også med. Det er ikke kun Lavdanmark fra det fedtede friturebælte, det handler om, vel? Vi skal jo uddanne dem. Vise dem selvrespekt. Det bliver B.S. Christiansen version 2.0 – med intellekt. Så ja. Ja, for helvede, uden smålig skelen til karrieremuligheder og magt. Vi bør berige os selv socialt, for idioten har fået for meget råderum, mens geniet og ekvilibrismen er…” (fortsættes)