Foto: Billy Alexander, Freeimages.com

Foto: Billy Alexander, Freeimages.com

Haves: Begrænset relevans for offentligheden. Ønskes: Politiker med trang til at profilere sig selv med kontroversiel udtalelse.

Hej alle I dejlige politisk engagerede mennesker derude!

Jeg er et frisk og frejdigt emne, som ingen rigtig har hæftet sig så meget ved før, i hvert fald ingen i offentligt embede. Og jeg skal da ikke lyve: Livet i privatsfæren har bestemt sine gode sider. Fx kan man spise Nutella i sofaen en hel aften eller hygge sig i byen uden nyfigne kommentarer næste morgen.

Men jeg må nok erkende, at jeg efterhånden keder mig og savner en u/ærlig politiker, der har lyst til at give mig opmærksomhed, invitere mig på dates og i det hele taget forkæle mig, som en rigtig god politiseret mediesag bør forkæles.

Drop billeder, gamle MF’er
Du skal være: Ung, uerfaren og uskyldig, men med et stort ønske om at blive til noget på Christiansborg. Jeg går ikke så meget op i køn, men du skal være rap i replikken, smart i tøjet og helt fri af tidligere partier. Og til visse mandlige folketingsmedlemmer over 50 (I ved, hvem I er): Lad være med at sende flere billeder, jeg er ikke interesseret!

I bund og grund er jeg et helt almindeligt emne med begge ben på jorden; sød, fornuftig, glad for gåture og rigtig afholdt af nogle få mennesker rundt omkring i landet. Men den, som jeg kaster min kærlighed på, skal behandle mig som den vigtigste sag på jorden.

Du får et kick
Komplimenter, ros og bekræftelse er afgørende for mig, og jeg skal virkelig føle, at jeg gør noget helt specielt for din karriere. Har fået nok af politikere, der har lovet mig guld og grønne skove for derefter at droppe mig uden et ord. Af samme grund søger jeg helst nogen i midten af dansk politik, men man skal aldrig sige aldrig!

Til gengæld lover jeg, at du får et kick, når medierne halser efter os ned af trapperne på Christiansborg. Jeg gør nemlig rigtig meget ud af mig selv og mit udseende: Frække ord, som journalisterne husker, og en masse bling, der ser godt ud på forsiden. I tidligere forhold har vi hygget os med optrædener i Deadline, lange Facebook-diskussioner og engang imellem et kinky § 20-spørgsmål eller to i Folketinget.

Så send en mail, og jeg lover, du ikke vil fortryde det!