Ny forskning dokumenterer, at det kontroversielle sødemiddel aspartam har langt mere omfattende skadevirkninger end hidtil antaget.

Trods omfattende forsøg på hvidvaskning fra sundhedsmyndigheder i et utal af lande, der har erklæret aspartam, som bliver brugt i en række light-produkter, for ufarligt, har utrættelige internetbrugere afsløret, at sødemidlet har voldsomme bivirkninger.

Amatørforskernes banebrydende resultater, som de formidler via kædebreve og videoer på YouTube, fastslår hinsides enhver tvivl, at aspartam kan forårsage alt fra hovedpine til kræft, influenza, podagra, syfilis, demens, svedige håndflader, pest og andre alvorlige sygdomme.

Herning-rotte i chok
Men det stopper ikke der. Ny forskning foretaget af den anerkendte professor Dr. Watson Oetker, der er professor i videnskabelig sandhedsforskning ved det Kosmiske Korrespondanceuniversitet på Caymanøerne, viser nu, at aspartam også bærer ansvaret for, at det Internationale Melodi Grand Prix ikke kom til Herning.

“Vi gennemførte et forsøg i vores videnskabelighedslaboratorier, hvor vi i to uger tvangsfodrede en rotte fra Herning med aspartam. Da vi efterfølgende spillede Emmelie de Forest for den, peb den forskrækkeligt og gemte sig i et hjørne af buret. Sammenhængen er hinsides enhver tvivl,” forklarer dr. Watson med en dyster mine.

Dr. Watson advarer på det kraftigste mod at ignorere aspartams forfærdelige evne til at flytte internationale sangkonkurrencer bort fra den provins, hvor de rettelig hører til. Derfor vil han nu forfatte et akademisk advarselsskrift på Facebook, hvor han planlægger at gøre brug af både punktopstilling, store bogstaver og rigtig mange udråbstegn.

Lavet af ondskab
“Jo mere vi undersøger det, des mere opdager vi, at aspartam synes fremstillet af ondskab og sort magi med en forlokkende sødlig smag, hvis skadevoldende potentiale er nærmest uendeligt,” siger dr. Watson Oetker.

Professoren fortæller endvidere, at igangværende forskning tyder på, at aspartam også bærer ansvaret for den globale opvarmning, Brødrene Price og det faktum, at hele det indiske subkontinent inden længe vil blive opslugt af det kosmiske monster Yog-Sothoth.