“Vi hader søde dyr lige så meget, som vi hader fattige,” erklærer en talsmand for Goldman Sachs, som erkender, at banken stod bag mordet på den værgeløse giraf Marius.

Søndag blev giraffen Marius dræbt, parteret og smidt for løverne. Indtil i dag har offentligheden troet på den udførlige dækhistorie om, at giraffen var blevet overflødig i København Zoo. Men i dag kan RokokoPosten afsløre den chokerende sandhed: Marius blev dræbt i en blodrus af storkapitalens håndlangere.

Flere vidner har uafhængigt af hinanden fortalt, at det bestialske girafdrab i virkeligheden blev forestået af gråsprængte forretningsfolk med Goldman Sachs’ karakteristiske vampyrblækspruttelogo på deres skræddersyede habitter. De skruppelløse kapitalister kastede om sig med store dollarsedler, der blev brugt til at bestikke ansatte i Zoologisk Have i København.

Ren og skær sadisme
En anonym ansat fra Goldman Sachs erkender da også, at de stod bag drabet.

“Jo, den er god nok. Vi myrdede giraffen. Når et diabolsk firma som vores først har fået blod på tanden ved udsigten til at ødelægge den elektriske infrastruktur i Danmark af ren og skær sadisme, er vi ikke lige sådan til at stoppe. Desuden hader vi dyr, der gebærder sig med stor værdighed, næsten lige så meget, som vi hader fattige mennesker,” forklarer den ansatte med et grin og drysser aske fra sin cigar på et billede af en grædende Moder Teresa.

“Desuden er det nok også lidt et blodoffer. Som alle ved, hader kapitalister naturen, og når vi desværre kommer til at poste penge i vindmøller gennem DONG, tænkte vi, at vi da i det mindste kunne få slagtet et højtelsket dyr fra Afrika. Så får vi skabt en smule balance i regnskabet og tilfredsstillet det latente behov for vandalisme og ondskab i vores bagland,” siger han.

Giraflever og god chianti
Også historien om, hvordan giraffen efterfølgende blev serveret for løverne, har vist sig at være fri fantasi.

“De eneste rovdyr, der smagte det dyrs kød, var de blodtørstige bæster, der sidder i vores bestyrelse,” fortæller Goldman Sachs-talsmanden og blotter sine vampyrlignende hjørnetænder i et grin.

“Vi drak giraffens blod og spiste dens lever med en glimrende chianti sammen med en masse folk fra Bilderberg-gruppen, mens vi diskuterede, hvordan vi bedst får bragt danske elforbrugere til tiggerstaven,” forklarer han.