Foto: socialdemokraterne.dk/RokokoPosten
RokokoPosten har mødt den anonyme dansker, som har skrevet “Den hemmelige socialdemokrat”. Men selvom enhver med respekt for sig selv nemt kan gætte det, siger vi ikke, hvem det er!

“Det er rigtigt. Det er mig, der er forfatter til ‘Den hemmelige socialdemokrat’, men du må ikke sige det til nogen,” udtaler den anonyme, men troværdige dansker, som RokokoPostens reporter møder et sted i landet.

Om det er en fra Socialdemokraternes folketingsgruppe eller en fra oppositionen eller en journalist eller en spindoktor eller en forfatter, der har røget for meget hash, kan vi naturligvis ikke afsløre. Men RokokoPostens reporter havde gættet det i forvejen.

“Ja, det er nemt at lægge to og to sammen, ikke sandt?” griner den anonyme dansker indforstået til RokokoPostens reporter, der griner indforstået tilbage.

Hævet over andre
Den anonyme dansker fastslår, at RokokoPostens redaktion med sin viden er hævet over andre.

“Det er en meget lille, eksklusiv kreds af mennesker, der ved, hvem jeg er. Den er I medlem af nu,” siger den anonyme dansker og fortæller en sjov historie om dengang, vedkommende prajede en taxa sammen med Helle Thorning-Schmidt.

“Jeg siger ikke, om det passer, men nu har I hørt den,” udtaler den anonyme dansker, der helst ikke vil have, at vi fortæller historien videre.

Men vi får lov at sige, at historien afslører en side af Helle Thorning-Schmidt, som ville ændre befolkningens syn på hende. Om den er positiv eller negativ, er dog sagen uvedkommende, mener den anonyme dansker:

“Det vigtigste er, at det er en god historie!”

Bødskov tager fejl
Den anonyme dansker fortæller nogle flere opsigtsvækkende, men fortrolige historier om fremtrædende politikere, før vi begynder at tale om alle gætterierne.

“Jeg følger slet ikke med i, hvad folk gætter på! Men Morten Bødskov føler sig sikker på noget, han ikke har ret i. Hvem siger i øvrigt, at jeg ikke er Morten Bødskov eller en af de andre, der har nægtet at være mig?” griner den anonyme dansker.

RokokoPostens reporter bekræfter, at man slet ikke kan være sikker på, at det ikke er Morten Bødskov selv. Eller en af de andre, der hævder ikke at stå bag bogen.

Den anonyme dansker hilser af for at tage tilbage til det sted, hvor vedkommende arbejder. Det ved RokokoPosten også godt, hvor er.