Efter det er kommet frem, at jægersoldaten B. S. Christiansen aldrig har været i krig, kan RokokoPosten nu afsløre, at der ikke var vand i det badekar, hvor Bubber startede sin karriere.

“Ingen kommentarer,” siger Bubber og haster forbi RokokoPostens reporter med blikket slået ned, da avisen træffer ham uden for hans hjem lørdag morgen.

Og det er fuldt forståeligt, at den folkekære tv-vært ikke ønsker at forholde sig til RokokoPostens research, der involverer en gennemgang af TV 2’s arkiver fra de tidligere 1990’ere samt utallige timers interview med tidligere medarbejdere på programmet Bubbers Badekar, der gav værten med det borgerlige navn Niels Christian Meyer hans folkelige gennembrud.

Konklusionen er nemlig krystalklar og dybt chokerende: Bubbers popularitet hviler på grov manipulation af en hel generation af danske børn. For på intet tidspunkt var der faktisk vand i Bubbers badekar, og karret var ikke tilsluttet hverken vand eller afløb.

Dermed har Bubber ikke alene i bedste fald givet danske børn misvisende informationer om programmets indhold, men muligvis også forskruede hygiejneforestillinger, så de er vokset op med forestillingen om, at et karbad kan involvere vikingehjelm og sjusket knappede smækbukser, men intet vand.

Ikke forbundet til afløb
“Jeg har skammet mig i årevis og kunne ikke leve med bedraget længere,” fortæller en tidligere tilrettelægger, der arbejdede på programmet fra 1991 til 1993, med et dybt suk.

“Der var ikke en dråbe vand i karret, og det var ikke forbundet til nogen som helst form for vvs-installation. Enhver form for badning var totalt umulig, og vi kunne lige så godt have kaldt programmet for Bubbers helt tomme, rektangulære og badekarslignende beholder. Det havde været langt mere ærligt,” siger den tidligere tilrettelægger og drager et lettelsens suk.

Små vandregninger
Hans udsagn bekræftes af RokokoPostens gennemgang af TV 2’s vandregninger fra de tidligere 1990’ere, hvor det tydeligt fremgår, at der umuligt kan være blevet taget daglige karbade klokken “sytten-nul-dut” på stationen.

Indtil videre nægter hele Danmarks Bubber at forholde sig til afsløringen af, at hans karriere er bygget på manipulation af uskyldige børn. Men hvor længe?

RokokoPosten følger sagen.