Militante homoseksuelle har kuppet Eurovision Song Contest og truer nu med at forvandle den smagfulde og seriøse konkurrence til et depraveret orgie af kitschet popmusik.

Allerede i mandags påpegede skarpsindige kristendemokrater samt debattøren Sørine Gotfredsen, at Melodi Grand Prix var blevet overtaget af homoseksuelle, men nu kan RokokoPosten officielt bekræfte, at det er langt værre end først antaget.

Anført af en regnbuemalet tank lykkedes det natten til søndag den paramilitære bøssemilits Oscar Wildes Æresbrigade at trænge gennem Refshaleøens forsvarsværker og kuppe sig til magten i det Internationale Melodi Grand Prix. I løbet af få timer havde militsen erstattet de tweedklædte og piberygende heteroseksuelle mænd i konkurrencearrangørernes ledelse med deres egne stærkt homoseksuelle repræsentanter.

Glimmer overalt
En af de afsatte ledere er Jørgen Holm, der tidligere var chef for heteroseksuel æstetik og derfor blandt de første, som blev smidt på gaden, da de homoseksuelle fanatikere gjorde deres indtog.

“Pludselig var der glimmer over det hele, og de beordrede alle, som ejede et fritidssæt eller noget med Bob Dylan, ud af lokalet. Desuden erklærede de, at homoseksuelle specialtropper overalt i Europa havde konfettirør rettet mod skridtet på alle nationale jurymedlemmer, der nægtede at stemme på hende med skægget,” siger Jørgen Holm chokeret.

Aldrig mere Grateful Dead
46-årige Jens Svendsen er en af de millioner af midaldrende heteroseksuelle mandlige fans, der nu må erkende, at Grand Prix aldrig bliver det samme.

“Aldrig igen vil en Grateful Dead-klon løbe med førstepladsen, ligesom jeg er sikker på, at det er slut med eksperimental israelsk Goa-trance,” græder han stille og tilføjer bittert:

“Tænk, at en stolt musikkonkurrence, som seriøse og stærkt heteronormative kunstnere som ABBA i sin tid vandt, nu vil gå under i et orgie af camp, divaer og banal pop!”

Hvis det står til de homoseksuelle invasionstropper, er det da også præcis det, som vil ske, skriver de i en pressemeddelelse:

“Det heteroseksuelle hegemoni over Eurovision er slut! Ikke flere intellektuelle tekster eller avantgardejazz. Nu er det tid til koreograferet dans, gimmicks samt divaer af ethvert tænkeligt køn. I kan roligt berede jer på en Eurovision Song Contest, som I aldrig har set den før!”