Foto: Public Domain

Har du stadig ikke besluttet, hvor du skal sætte dine kryds? Numerolog Helsa Hansen kan hjælpe med gode råd om den simple, men komplekse kunst at stemme efter sine personlige tal.

Starter dit fornavn med en konsonant efterfulgt af to vokaler, bør du ikke stemme på Liberal Alliance. Og er antallet af bogstaver i dit fulde navn større end den uforkortede tværsum af dit cpr-nummer, kan du med fordel stemme på en venstreorienteret EU-tilhænger til Europa-Parlamentsvalget.

RokokoPosten har mødt numerolog Helsa Hansen, der tidligere i år udgav bogen “Numerologi i demokratiets tjeneste”.

“Når mange er i tvivl om, hvor de skal sætte deres kryds, skyldes det først og fremmest, at vi har mistet kontakten til vores indre energier. Men numerologien kan hjælpe os til at genoprette forbindelsen til os selv og afsløre sandheden om, hvor vi står politisk,” fortæller hun.

Plat eller krone
For at beslutte, hvad man skal stemme i spørgsmålet om patentdomstolen, anbefaler Helsa Hansen, at man slår plat eller krone.

“Men man skal ikke bruge en hvilken som helst mønt. Det er vigtigt, at møntens værdi er cirka halvdelen af antallet af bogstaver i ens fulde navn, ellers vil resultatet blive misvisende,” advarer hun og tilføjer, at “krone” betyder “ja”.

Mere komplekst er det, når man skal vælge, hvem man skal stemme på til parlamentsvalget. Her anbefaler Helsa Hansen, at man rådfører sig med en numerolog, der kan gå i detaljer. Især hvis man vil stemme personligt.

Ingen stemmer til DF
Der er dog nogle simple retningslinjer, man kan tage udgangspunkt i:

“Jo længere ude til højre, jo mere præcise bogstavkombinationer skal der til. Hvis man vil stemme på Dansk Folkeparti, skal man for eksempel helst hedde noget, der starter med Q efterfulgt af to konsonanter, mens der i efternavnet højst må være to vokaler,” fortæller Helsa Hansen.

Lettere er det, hvis man overvejer at stemme rødt.

“Venstreorienteret politik passer til de fleste indre energier. Det kan man tydeligt se, når man analyserer de tal, der er relevante for et menneskes politiske overbevisning. Så jeg plejer at anbefale, at hvis man ikke har fået analyseret sine tal tilstrækkelig grundigt, skal man stemme på SF eller Folkebevægelsen mod EU. Det vil harmonere med de allerflestes indre balance,” slutter hun.