Ved et tophemmeligt møde i København lagde globale ledere i Bilderberg-gruppen detaljerede planer for en fremtid, hvor politikere overalt i verden skal fremstå dybt inkompetente og udviklingen virke kaotisk og uplanlagt.

Der findes dem, som hævder, at den såkaldte Bilderberg-gruppe, der lige nu holder møde i Danmark, udgør verdens sande herskere, der fra kulissen styrer klodens politikere, som var de marionetter. Det kan RokokoPosten i dag bekræfte.

Gruppens medlemmer har nemlig brugt weekenden på at planlægge verdens fremtid og gøre status over, hvordan deres tidligere planer til fulde er lykkedes. Det bekræfter et højtstående medlem af gruppen, der til daglig arbejder som leder i et dansk bryggeri.

Står bag alt
“Jo, den er god nok. Vi står bag alt i hele verden. Eksempelvis dræbte vi giraffen Marius og gjorde Ukraine aldeles kaotisk ved først at skabe en provestlig revolution og dernæst en russisk intervention,” siger medlemmet og tilføjer, at netop den rodede udvikling i landet nok er gruppens mest veludførte plan, siden de bombede World Trade Center og dernæst ansatte talentfulde amatørskuespillere til at agere dybt utroværdige konspirationsteoretikere, der skulle fortælle sandheden og således afskrække alle andre fra at opdage den.

Også delegationer fra andre hemmelige selskaber deltog i mødet. En repræsentant for Zions Vise kunne eksempelvis berette, at deres obskure plan om at fremme jødiske interesser ved at bevæbne Iran med kernevåben og sikre et stadig mere isoleret Israel også skrider fornuftigt frem, mens Illuminati-ordenen fortalte om vellykkede forsøg på hjernekontrol, hvilket dog bliver forstyrret af enkelte genier, der har opdaget sølvpapirshattes præventive effekt.

Planlægger kaos og dumhed
Gruppens planer for fremtiden er klare.

“Vi Bilderberg-folk vil sørge for en fremtid, hvor gensidigt modstridende interesser overalt i verden interagerer på virkelig komplekse måder, der for alle udenforstående vil virke tilfældige og forvirrede og endda kontraproduktive, mens de politikere, vi kontrollerer, vil virke inkompetente og kortsynede,” forklarer han og tilføjer:

“Vil man afsløre vores usynlige hånd, skal man holde godt øje med situationer, hvor politikerne fremstår inkompetente, hvor ingen havde forudset, hvad der kom til at ske, og hvor der ikke rigtig syntes at være nogen overordnet koordinering.”