Kvalitetstid med familie og venner kan koste dyrt. Derfor tilbyder TimeIsCheap.com store bunker af mellemgod tid til discountpriser.

Det kan godt være, at tiden er kedelig, træg og svær at slå ihjel, men til gengæld er der utrolig meget af den.

I hvert fald hvis du køber tid af mellemgod kvalitet hos TimeIsCheap.com, der sælger store partier af den populære vare til discountpriser. Eksempelvis tilbyder den amerikanske netbutik hele 48 timers jævnt interessant tid til kun $113 (ca. 630 kr., red.), hvis du bestiller den i EU.

Den middelmådige tid kan ifølge TimeIsCheap.com bruges på at sidde handlingslammet på sofaen, vente på bussen eller stirre forvirret rundt i køkkenet efter noget, man ved, man skulle hente, men ikke kan komme i tanke om.

Alle har råd til tid
“Alle snakker om kvalitetstid med børnene, kæresten og vennerne, som om luksusversionen er den eneste rigtige. Men i krisetider har mange ikke råd til den kronologiske pendant til en Ferrari, og det er synd,” mener Jeanne Davies, der er produktudvikler hos TimeIsCheap.coms nystartede europæiske afdeling.

Hendes mål er, at alle skal have råd til tid, også folkepensionisten og kontanthjælpsmodtageren.

“Lige nu må de fattigste skrabe gratis tid sammen rundt omkring, og det kan godt være farligt og forårsage decideret spildtid,” advarer Jeanne Davies og nævner et eksempel, hvor en enlig mor fra Dover kom galt af sted, da hun stjal sig til lidt lavkvalitetstid hver aften efter, at ungerne var lagt i seng.

“Hun fik det fysisk dårligt af den stjålne tid, hvor hun i stedet kunne have købt vores begynderpakke med en times daglig standardtid til kun $10 om ugen. Det svarer til to pakker smøger, og hvem vil ikke hellere have masser af tid end lungekræft?” spørger produktudvikleren.

Gyldne minutter
Hos britiske Quality Hours, Esq., der sælger tid af højeste kvalitet, er man ikke bange for den amerikanske konkurrent.

Tværtimod har virksomheden lanceret Golden Minutes-konceptet, hvor man for lidt over 1000 danske kroner kan købe et garanteret uforglemmeligt luksuskvarter.

“Du kan på ingen måde selv skabe så eksklusiv tid, og selvom perioden er kort, vil de femten minutter blive hos dig resten af livet,” lover administrerende direktør Aubrey Hennesworth.