Verbal slagkraft og en usædvanlig evne til at forene samtlige konspirationsteorier til én stor vrangforestilling gjorde 37-årige Danni Jensen uundværlig for det danske forsvar.

For udenforstående kan de militære aktioner mod IS forekomme tilfældige, ligesom den overordnede plan for at fjerne den bestialske terrorgruppe kan fremstå uigennemskuelig.

Men alt det har Danni Jensen, der til daglig er lagerchef i Horsens, glimrende styr på.

“Islamisk Stat er en slags femte kolonne for zionistiske og protofascistiske kræfter, der modtager ordrer fra en Illuminati-inspireret afdeling af Bilderberg-gruppen, hvor blandt andre Lars Hedegaard og Malala Yousafzai fungerer som agenter,” forklarer han.

Skærer igennem propaganda
“Det er netop denne evne til at skære igennem både USA og Islamisk Stats propaganda, der gør Danni Jensens analyser så brugbare,” mener forsvarschef Peter Bartram, der har hyret den 37-årige militærekspert til at hjælpe Forsvaret med Danmarks strategi.

Danni Jensen skal også rådgive den samlede koalition, der kæmper mod IS, og her planlægger han at chokere deltagerne med sin version af, hvad der foregår bag scenen.

“Jeg tror, at især USA’s militæreksperter får sig en overraskelse, når de hører, hvad jeg har regnet ud om deres rolle i den her krig,” siger Danni Jensen, hvis teorier kan læses på hans blog, Inside Job for Chemtrails & Illuminati.

Lærerigt og nyskabende
“Vi glæder os til at se, hvad Danni finder på, når vi skal mødes med repræsentanterne fra de andre koalitionslande. At dømme ud fra hans 154 sider lange blogindlæg, hvor han samler alle konspirationsteorierne om USA til én, bliver det både lærerigt og nyskabende,” mener Peter Bartram.

Blandt Danni Jensens Facebook-venner, hvoraf en stor del også interesserer sig for USA’s militær, forstår man godt, hvorfor Forsvaret valgte ham.

“Jeg har aldrig set nogen bruge så lang tid på at skrive kommentarer om, hvad der egentlig foregår i Irak, og hvordan amerikanernes interesse for skifergas passer som fod i hose med deres strategi over for Saudi Arabien og rumvæsner generelt,” siger Karsten Mikkelsen, der arbejder som folkeskolelærer i Give og står bag pamfletten “Den muslimske zionist kommer”.