Foto: Sigurd Decroos, Freeimages.com

Da Susan Søbye slog op med Jonas Holm, trøstede hun ham med, at det udelukkende havde noget med ham at gøre.

Jonas Holm, 24, mistede tidligere på måneden sin kæreste gennem tre år, Susan Søbye, 23.

“Jeg elskede Susan højt og troede, at vi skulle være sammen resten af livet. Men heldigvis fik jeg en Facebook-besked, hvor hun meget udførligt forklarede, at det slet ikke handlede om hende. Det gør det hele lidt lettere at håndtere,” fortæller den unge mand efter bruddet.

SMS for ledt
Susan Søbyes besked blev indledt med, at hun syntes, det var for ledt at gøre det forbi i en sms, og at hun derfor havde valgt at gøre det via Facebook. Beskeden indeholdt også en vedhæftet PowerpPoint-fil, hvor hun ved hjælp af grafer forklarede sin beslutning.

“Det viste sig, at hun slet ikke følte, at hun havde mødt mig på det forkerte tidspunkt i sit liv,” siger Jonas Holm, tydeligt lettet over, at det i stedet bare var fordi, hun ikke længere kunne tåle synet af ham.

“Graferne illustrerede det hele meget tydeligt for mig. Jeg kunne se, hvordan hun gennem årene havde følt sig mere og mere indebrændt, og at det hele handlede om min måde at være på. De viste også klart, at hun ikke selv havde gjort noget forkert. Det er selvfølgelig ikke rart at få at vide, at man er så foragtet, men jeg kan godt se, hvad hun mener og håber bare, at jeg en dag møder en ny pige, som bedre kan klare min måde at være på,” fortsætter han.

Scorede for højt
Men ifølge Susan Søbye skal Jonas Holm ikke gøre sig de store forhåbninger om at møde en kvinde, der er lige så god som hende.

“Jonas scorede simpelthen for højt, da han blev kærester med mig. Jeg, derimod, scorede til gengæld alt for lavt, og sådan en fejltagelse skal jeg selvfølgelig undgå i fremtiden,” lyder det fra Susan Søbye, som ikke længere har kontakt med Jonas.

“Nej, vi taler ikke sammen mere,” bekræfter Jonas og slutter:

“Hun skrev, at det ikke holder at fortsætte som venner, for hun synes jo ikke et eller andet sted godt om mig, selvom hun ikke elsker mig mere. Så nu har hun blokeret mig på Facebook, og jeg håber selvfølgelig ikke inderst inde, at hun fortryder sin beslutning og prøver at få mig tilbage.”