Foto: Rasmus Jarlov, pressefoto

Foto: Rasmus Jarlov, pressefoto

En kvindelig ph.d. er faldet for den konservative Rasmus Jarlovs evne til uovervejede generaliseringer. Hvis hun scorer ham, skal han bruges til repræsentationsformål.

Den 35-årige Janni Eriksen fra Helsingør er medlem af Mensa og har to ph.d.-grader i henholdsvis raketvidenskab og almen kompleksologi. Hun bærer også på en kontroversiel hemmelighed, som hun ikke har afsløret over for nogen.

Men i dag står Janni frem og fortæller, at hun længe har været overordentlig lun på den konservative politiker Rasmus Jarlov.

Faldt ikke for intellekt
“Hvis sandheden skal frem, kan jeg godt lide at objektivisere voldsomt generaliserende mænd og reducere dem til lejlighedsvist mælende seksualobjekter,” siger hun og tilføjer, at hun altid har haft en ting for mænd med markerede hager, blå øjne og en evne til at tale helt uden at tænke først.

“For naturligvis er det ikke hans intellekt, jeg er faldet for. Det ville ingen kvinde vel nogensinde sige,” mener Janni Eriksen.

Ironisk simulacrum
Hvis Janni selv skal forklare, hvorfor hun er så vild med mænd, der fremsætter uovervejede generaliseringer, har hun tre muligheder parat.

“Jeg tror, at det enten skyldes, at jeg opfatter ham som en kontrapunktisk metakommentar til den traditionelle patriark som senmoderne autoritetsmarkør. Eller måske ser jeg ham som en erotisk antitese på Baudrillards løgmetafor, men hvor selv kernen, der normalt ville være umulig at trænge ind til, på ironisk vis blot viser sig at være en form for hensygnende simulacrum af borgerlige værdier,” siger hun og afslutter med sin tredje grund:

“Eller også er det bare fordi, det lyder pissefrækt, når han siger, at alle dem fra Ungdomshuset bør klippes og sendes til Fremmedlegionen.”

Til repræsentationsformål
Skulle det lykkes for Janni at forføre den travle politiker, regner hun med, at hun primært vil bruge ham til repræsentationsformål.

“Jeg besøger en del konferencer i udlandet, og jeg tror, at rigtig mange vil opfatte det som sjovt og modigt, hvis jeg medbringer en rigtig borgerlig, som jeg kan få til at sige, at alle kvinder vil have rige mænd, eller at Christiania skal ryddes,” siger hun og tilføjer:

“Og så ser han jo bare superhot ud med kalot.”