Foto: TV 2 Charlie, Wikipedia

Foto: TV 2 Charlie, Wikipedia

Folkene bag den danske tv-kanal er dybt rørte over de sidste dages massive støtte og kvitterer med ekstra mange afsnit af “Små og store synder”.

I over en uge har millioner af mennesker udtrykt deres støtte til Charlie, og nu står kanalen frem og takker officielt for den overvældende opbakning.

“Vi er dybt rørte over, at så mange mennesker i hele verden holder af vores programmer, og vi lover, at vi fremover vil gøre vores bedste for at leve op til forventningerne,” siger TV 2’s programchef, Rune Nagel, der i første omgang planlægger at sende hele tre afsnit i træk af den engelske dramaserie “Små og store synder” frem for de sædvanlige to om dagen.

Gamle britiske serier
“Hvis du spørger mig, kan vi bedst fortsætte den linje, som vi er blevet internationalt anerkendte for, ved at insistere på at blive ved med det, som vi er gode til: Gamle britiske komedieserier, gamle britiske krimiserier og gamle britiske dramaserier,” uddyber programchefen, men understreger, at kanalen også vil satse stærkt på egenproduceret indhold.

“Jeg er særlig stolt af vores revykavalkade, der kørte over weekenden, og som nok har været den vigtigste årsag til, at TV 2 Charlie er kommet ud over Danmarks grænser,” siger Rune Nagel, der planlægger at fortsætte som chef på kanalen resten af livet.

Flot og kompromisløst
Blandt kanalens trofaste seere er man ikke overrasket over, at Charlies programmer har vakt begejstring hos millioner.

“Det er en dejlig kanal, som jeg ser flere timer af om dagen,” siger Grethe Dahlerup Mogensen, hvis yndlingsprogram er den amerikanske westernserie “Bonanza”, der fylder det meste af morgenfladen.

“Fem afsnit i træk! Det er så flot og kompromisløst, så der er ikke noget at sige til, at også amerikanerne hæfter sig ved det,” siger den 87-årige pensionerede lægesekretær, der selv mener at have været med til at udbrede kendskabet til TV 2 Charlie gennem sin franske veninde, der bor i Lyons.

“Jeg fortalte hende så sent som i december, at Charlie var min yndlingskanal, og jeg tror virkelig, hun også er begyndt at blive fan. Jeg aner ikke, hvordan de kan tage kanalen derovre eller forstå, hvad danskerne siger, men det viser jo kun, hvor fantastisk TV 2 Charlie er,” slutter Grethe Dahlerup Mogensen.