Foto: Dustin Ground, Flickr

Foto: Dustin Ground, Flickr

Mine usagte regler, fx at man ikke må sige neger, har ødelagt den bramfrie meningsudveksling og ført landet i fordærv, indrømmer den politiske korrekthed.

Den politiske korrekthed stirrer stift på RokokoPostens udsendte, der forsøger at ytre nogle ilde hørte sandheder: Indvandrere er en byrde for det danske samfund. Barack Obama er negermuslim. Og der findes alt for mange parkeringspladser for handicappede.

Udtalelserne kommer ud, men med besvær og dårlig samvittighed. Den politiske korrekthed griner smørret.

“Der kan du se, hvad jeg kan gøre: Undertrykke sandheden, kvæle debatten og holde hele landet fanget i fornægtelse,” lyder det triumferende fra vogteren af de usagte regler, der i løbet af de sidste 30-40 år har afholdt danske borgere fra at sige deres mening.

To kyssende mænd er klamt
Den politiske korrekthed er ofte blevet anklaget for at have ledt Danmark i fordærv, men først nu står den frem og indrømmer sine skumle intentioner.

“Jeg kunne se, hvordan det danske samfund kørte derudaf, når alle havde lov til at sige grimme ting om sorte, homoseksuelle og handicappede, fx påpege, at to mænd, der kysser, er superklamt,” husker den politiske korrekthed og rynker på næsen ved tanken. Den er nemlig ikke selv berørt af sine regler.

Fik gamle mænd til at score
Ødelæggelsen startede i det små på amerikanske universiteter.

“Jeg fik fat på en masse aldrende professorer, der gerne ville score unge piger, og fortalte dem, at hvis de inddrog mig i deres undervisning og påpegede, hvordan jeg kunne gøre verden til et mere retfærdigt sted, ja, så var den hjemme,” siger den politiske korrekthed, der efter eget udsagn har hjulpet over 1000 professorer på den måde.

“I Danmark fik jeg folk til at fordømme Mogens Camre, hver gang han sagde noget godt og rigtigt om muslimer, fx at de ønsker at overtage vores land,” tilføjer den politiske korrekthed, der med sin indrømmelse håber at lokke en anden af landets ødelæggere ud af busken, nemlig dannelsestabet:

“Jeg synes, dannelsestabet skulle stå frem og tilstå, hvordan det har fået danskerne til at være fuldstændig ligeglade med den korrekte brug af ‘hans’ og ‘sin’. Der er heller ingen, der i bussen rejser sig for mennesker, der er marginalt ældre end dem selv. Hvis skyld tror I, det er?”