Foto: Julenochek, Bigstock

Foto: Julenochek, Bigstock

For at øge kundetilfredsheden giver SKAT dig fremover et guldmærke for hver 10.000 kroner, du betaler i skat. Mærkerne kan samles i et samlehæfte, der udløser rabat på blandt andet bestik og dørslag.

Helt op til 40 procents rabat på et bestiksæt med en normalpris på 249 kroner.

Det er blot en af de mulige belønninger, du kan se frem til, når SKAT i næste uge sender samlehæfter og guldmærker til alle, der betaler skat i Danmark.

Inspirationen stammer fra de butikskæder, der har haft stor succes med lignende ordninger.

“Hos SKAT gør vi alt for at øge kundetilfredsheden, og vi vurderer, at klistermærker i samlehæfter er den helt rigtige måde at give danskerne en god skatteindbetalingsoplevelse på,” lyder det fra SKATs kundeserviceansvarlige, direktør Jonatan Schloss.

Alle får penge tilbage
Samlehæftet og de første guldmærker sendes til borgerne i forbindelse med, at årsopgørelsen for 2014 bliver tilgængelig. På den måde får alle penge tilbage, også selvom de skal betale restskat.

“Folk, der får overskydende skat tilbagebetalt, er som regel glade og tilfredse. Omvendt forholder det sig med dem, der skal indbetale restskat. Sidstnævnte vil opleve en øget glæde ved at betale skat, fordi de føler, at de får noget tilbage trods skattesmækket. Og så er det jo altid sjovt at sætte klistermærker ind i et samlehæfte – især når man ved, at man kan indløse hæftet og få rabat på spændende varer,” forklarer Jonatan Schloss.

Nyt dørslag i år
Samlehæftet har plads til i alt 100 guldmærker, men kan indløses allerede, når man har samlet ti.

“Det betyder, at de fleste danskere allerede i år kan indløse deres samlehæfte og få ti procents rabat på et rigtig flot dørslag i massiv plast,” fortæller Jonatan Schloss og understreger, at det kan betale sig at gemme hæftet, til det er helt fyldt:

“Jo flere mærker, du samler, des større rabat får du på produkterne, og samler du 30, 50 eller 100 mærker, får du også flere produkter at vælge mellem.”

Den fulde produkt- og rabatlinje er en overraskelse, men Jonatan Schloss afslører, at man med 100 guldmærker blandt andet vil kunne få 40 procents rabat på et bestiksæt med en normalpris på 249 kroner eller hele 60 procents rabat på dørslaget, der har en normalpris på 89,95.