Foto: Bobthebook, Bigstock

Foto: Bobthebook, Bigstock

Siden februar har Mogens Kristensen været offer for seksuelle krænkelser fra sin toårige høne. Med det nye forbud mod dyresex kan han nu anmelde sit fjerkræ. 

Mogens Kristensen er en lettet mand. I går anmeldte han nemlig en sexkrænker, der i flere måneder har gjort hans liv til et mareridt: Den toårige høne Polly af racen Isa Brown.

Hønen købte han i februar sammen med fem andre høns og placerede dem alle i et hønsehus i baghaven med håb om at kunne sælge de overskydende æg.

De første par dage lagde hønsene æg, som de skulle, og Mogens Kristensen hentede dem og lagde dem ud i til salg i en kasse ved hovedvejen mellem Brande og Herning.

Men på femtedagen skete der noget, som Mogens aldrig vil glemme.

En underlig gnubben
“Da jeg rakte ind efter æggene, mærkede jeg pludselig en underlig gnubben op ad mit venstre ben. Jeg kiggede ned og så, at Polly tilfredsstillede sig selv, mens hun kaglede højlydt. Det var så væmmeligt, at jeg for tilbage og tabte alle æggene,” fortæller Mogens Kristensen med rystende stemme.

Alligevel gik han tilbage til hønsehuset næste dag.

“De andre høns skulle fodres, og det var jo ikke deres skyld, at Polly var syg og perverteret,” siger han.

Overgrebet gentog sig, denne gang på Mogens’ højre ben, og efterhånden blev Polly mere krævende og prøvede at hoppe op ad hans lår.

“Jeg følte mig så beskidt, men hvad kunne jeg gøre? Der var jo ikke tale om mishandling, bare dyresex,” fortæller Mogens, der håber, at anmeldelsen kan få politiet til at fjerne Polly fra hans hjem og anlægge sag mod dyret.

Høne som sexkrænker
Hos Midt- og Vestjyllands Politi lover kriminalkommissær Anton Arnesen, at sagen vil blive grundigt undersøgt.

“Forbuddet træder først i kraft den 15. maj, men vi holder øje med Polly indtil da, hvorefter vi påtænker at ransage hønsehuset,” siger kriminalkommissæren og påpeger, at der ingen grund er til at hemmeligholde ransagelsen, da Polly hverken forstår talt eller skrevet dansk.

I mellemtiden skal Mogens Kristensen tale med dyrepsykologen Kitt Birk Jensen, der skal hjælpe ham med at komme over de mange krænkelser.

“Polly har sikkert givet indtryk af, alt ville gå galt, hvis Mogens sagde noget, men man skal altid fortælle om det, når en høne optræder som sexkrænker,” siger Kitt Birk Jensen.