Foto: Fiona McKinlay, Flickr

Foto: Fiona McKinlay, Flickr

Uden at kunne forklare, hvordan One Direction-medlemmet Louis Tomlinsons barn kunne havne i stylist Briana Jungwirths livmoder, hævder tusindvis af teenagepiger, at de er mor til parrets ufødte barn.

Nyheden om, at One Directions alderspræsident, 24-årige Louis Tomlinson, venter barn med den 23-årige stylist Briana Jungwirth, sendte chokbølger gennem de sociale medier og har rystet flere millioner teenagepiger verden over. Mange nægter at tro, at det er sandt. Enkelte synes bare, det er dejligt for deres store idol.

Og så er der dem, der mener, at det ikke er Briana Jungwirth, men dem selv, der er mor til barnet. Således er der i disse dage hektisk og til tider ondsindet diskussion i diverse Facebookgrupper for directioners (fans af One Direction, red.), hvor tusindvis af unge piger hævder, at de er mor til Louis Tomlinsons ufødte barn.

Kræver DNA-test
“Jeg er ligeglad med, at Briana Jungwirth bærer Louis’ barn. Det er mit, og jeg har tænkt mig at kræve en DNA-test for at få sagen afgjort!” lyder det fra 17-årige Melanie Grissinger fra Oklahoma, USA.

Og hun er langt fra den eneste, der har tænkt sig at forlange en DNA-test for at få bevist, at barnet ikke er Briana Jungwirths. Hverken Melanie eller de andre kan dog forklare, hvordan barnet er havnet i Briana Jungwirths livmoder.

“Altså, der er jo noget, der hedder graviditet uden for livmoderen. Men jeg er altså ikke læge. Jeg ved bare, at Louis er min, og det er hans barn også!” siger 16-årige Beth Bruckfield, der er opvokset i en lille by kun få timers kørsel fra Doncaster, som Louis Tomlinson stammer fra.

Nemmere med duen Kevin
Louis Tomlinson selv forsøger at tage situationen roligt. Men, erkender han, det er lidt belastende, at hans fans går så højt op i hans privatliv.

“Et ufødt barn skaber åbenbart en masse postyr. Det havde jeg nok ikke regnet med. Det var nemmere, da det bare var mig og Kevin,” siger han med henvisning til den udstoppede due, der i lang tid var hans et og alt, men som forsvandt sporløst under en turné.

“Da han blev væk, blev jeg nødt til at gå med kvinder for at fylde tomrummet ud. Det er også fint, og man kan tit have nogle mere interessante samtaler med dem, end jeg havde med ham,” siger han og slutter:

“Men jeg savner Kevin!”