Foto: Public domain

Foto: Public domain

Politikere og borgere på Frederiksberg mener, at onde socialister vil isolere den frihedselskende enklave og kræver, at regeringen sikrer kommunens overlevelse ved hjælp af en luftbro.

Det er søndag aften lidt over syv om aftenen. Fra sin talerstol på Frederiksberg Rådhusplads kigger det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov ud over tusinder af bekymrede Frederiksberg-borgere, der kort forinden har afsunget Nordahl Griegs “Kringsatt av fiender”. Jarlov rømmer sig og holder en kort kunstpause, inden han med rungende og klar røst leverer afrundingen på sin tale.

“Alle frie mennesker er borgere i Frederiksberg, og derfor er jeg som en fri mand stolt over at kunne erklære: Ich bin ein Frederiksbürger!”

Tusinder af struber bryder ud i et øredøvende jubelbrøl over landspolitikerens uforbeholdne solidaritetserklæring.

Gidsler i egen by
Anledningen til aftenens demonstration er, at regimet i det socialistisk dominerede København har vedtaget, at der i 2016 vil være en hel dag, hvor ingen fra den lille enklave lovligt kan bevæge sig ud af kommunen via privatejede køretøjer udstyret med forbrændingsmotor. Eneste teoretiske udveje vil da være til fods, cykel eller via kollektiv trafik, hvilket kommunens indbyggere i praksis betragter som en total isolation.

Derfor kræver magistraten, at Danmark sørger for at forsyne kommunen, mens isolationen står på.

“Når rabiate socialister forsøger at tage os som gidsler i vor egen by, må vi insistere på, at resten af landet i frihedens navn sørger for at forsyne Frederiksberg via en luftbro. Vi planlægger at bruge Falkoner Allé som start- og landingsbane og regner med at kunne modtage omkring 10 fly i timen med en beregnet flyvetid på 21 sekunder fra Kastrup,” forklarer Frederiksbergs konservative borgmester, Jørgen Glenthøj.

Vil sende nødhjælpspakker
I resten af landet er sympatien med Frederiksberg også stor. Medfølende borgere fra Hellerup i Nordsjælland til Skåde ved Aarhus er gået sammen for at organisere nødhjælpspakker med basale forsyninger af Bollinger, Pomerol, tøj fra Petit Bateau og friske tennisbolde.

Også den kendte debattør og radiovært Mads Holger har svoret at genoplive sit festfly Klub Jet og forsyne byen med mindst 26 piger fra 3.g på Herlufsholm samt angribe indtrængende pædagoger på Christiania-cykler med sin champagnesabel.