Foto: Sociopat_empat, Bigstock

Foto: Sociopat_empat, Bigstock

Konservatives flygtningekrise kan kun løses ved, at man grundigt tjekker alle, der overvejer at forlade partiet, lyder det fra folketingsgruppen. 

Vi står i den største humanitære krise siden jordskredsvalget i 1973 og må handle nu, hvis vi ønsker en konservativ fremtid for vores børn.

Sådan lød budskabet fra Det Konservative Folkepartis formand, Søren Pape, da han i lørdags stod på talerstolen til partiets landsråd.

“Vi troede, det ikke kunne blive værre, da vi så de flygtende masser i sommer, men vi tog fejl. Det er blevet meget værre,” tilføjede Pape, der sammen med folketingsgruppen foreslår, at man dæmmer op for flygtningestrømmen væk fra partiet ved at indføre en stram grænsekontrol.

Skruppelløse smuglere
“I dag er realiteten, at vi ikke kan forhindre folk i at skrive en mail, der hurtigt og effektivt sluser dem ud af partiet med hjælp fra skruppelløse menneskesmuglere,” siger politisk ordfører Mai Mercado med en henvisning til de personer, der letter overgangen fra medlem til ikke-medlem ved at nedgøre partiet og foreslå andre politiske tilhørsforhold.

For at undgå total kollaps skal det fremover være særdeles vanskeligt at flygte fra Konservative.

“Man skal bevise sin flygtningestatus, altså at man er personligt forfulgt, helst af en fra folketingsgruppen,” siger Mercado, men indrømmer, at partiets mange personfejder gør dette kriterium ret let at opfylde.

“Derfor har vi tilføjet, at man skal tilhøre en udsat gruppe, fx være over 75 år, have 95 % nedsat funktionsevne eller have en indkomst på under 110.000 kroner om året,” tilføjer hun.

Ingen Kierkegaard
Ud over at kontrollere den konservative ydre grænse vil partiet gøre mere for, at de, der kommer ind, bidrager til fællesskabet.

“Det sidste års bitre erfaringer har vist, at vi har problemer med bestemte medlemstyper, primært mørkhårede mænd i 30’erne, der ernærer sig som radioværter og klummeskribenter, kalder Mellemøsten for Arabien og har en forkærlighed for Campari,” uddyber Søren Pape og forsikrer, at der fremover vil blive slået hårdt ned på dem, der ikke kan integrere sig i partiet:

“Hvis du bruger udtryk som ‘heraf følger’, taler om ballet eller nævner Søren Kierkegaard, er det eksklusionsgrund.”