Foto: alexeys, Bigstock

Foto: alexeys, Bigstock

Det blev for nylig afsløret, at en 57-årig mellemleder på en speditørvirksomhed havde en kort affære med en kollega. Ingen på arbejdspladsen fandt det dog interessant, og affæren fik ingen konsekvenser.

Peter Svendsen har de sidste otte år arbejdet som mellemleder i virksomheden ScaniaLog, der beskæftiger sig med spedition og shipping inden for eurozonen. Normalt består hans arbejde i at lede et team, som sørger for importtilladelser, men de sidste tre måneder har hans arbejdsliv været noget mere pikant. Det skyldes en affære med kollegaen Alice Hovegård, som arbejder i virksomhedens bogholderi, og som blev indledt under en sommerfest.

Men forrige mandag blev deres hemmelighed ved en fejl afsløret for hele arbejdspladsen.

Ingen pinlighed
“Jeg havde taget nogle billeder af mig selv henslængt på en divan i både afslappet og ophidset tilstand og forfattet en ledsagende tekst, der var ganske intim, men på en lidt humoristisk måde. Det ville jeg sende til Alice, men desværre kom jeg ved en fejl til at sende mailen til postlisten ‘Alle, arbejde’,” fortæller han.

Dagen efter konfronterede enkelte Peter med billederne på en humoristisk måde, men ellers skete der intet. Først troede han, det skyldtes pinlighed, men det var dog ikke tilfældet.

“Ugen efter spurgte jeg en af mine kolleger til billederne over en fredagsøl, men han havde helt glemt det og blev egentlig lidt irriteret over at blive mindet om dem,” fortæller Peter.

Skulle ikke sige op
Peter Svendsen gik også brødebetynget til sin chef og tilbød at sige op, hvis der var frygt for, at nogen ville misbruge deres viden om hans erotiske liv.

“Han kiggede blot uforstående på mig og spurgte, hvorfor nogen dog ville have den fjerneste interesse i at afpresse mig. Derefter bad han mig gå tilbage til arbejdet og få ordnet noget med nogle rejer fra Vietnam, der var fanget i tolden i Rotterdam på grund af en fejludfyldt blanket,” fortæller Peter og fortsætter:

“Min kone fik det også at vide, men sagde, at hun da godt kunne forstå, man kunne trænge til lidt sjov efter 27 års ægteskab, og at hun i øvrigt engang havde kysset en kølemontør ved navn Finn under en arbejdsrejse i Norge.”

Peter Svendsen har nu kontaktet Mads & Monopolet i håb om, at sagen får lidt opmærksomhed.