Foto: Igor Stevanovic, Bigstock

Foto: Igor Stevanovic, Bigstock

I fredags valgte Kim at brevstemme nej til omdannelsen af retsforbeholdet, hvilket har givet ham pædofile tilbøjeligheder. Han advarer nu andre mod at gøre det samme.

“Mit liv er ødelagt. Alt er slut. Bare på grund af den nejstemme.”

Kim lader sit hoved synke ned på bordpladen og hulker højt. Huset er tomt nu efter, at hans kone har forladt ham og taget deres 8-årige søn med. Han forstår hende godt, for hvem vil dog bo sammen med en pædofil?

“Det kom, lige så snart jeg havde givet damen på kommunen min brevstemme. Pludselig kunne jeg mærke, at jeg ikke var mig selv længere,” siger Kim, der ikke ønsker, at hans efternavn skal offentliggøres.

Han frygter nemlig omverdenens reaktion på den pædofili, der blev konsekvensen af hans nej til omdannelse af EU-retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

Stadig ikke mafiaboss
“Et eller andet sted vidste jeg godt, at jeg løb en kæmpe risiko. Socialdemokraterne advarede mig om, at jeg ville ende i Helvede, og Radikal Ungdom sagde, at børnelokkere ønsker et nej. Men at man ligefrem kunne blive børnelokker, havde jeg ikke troet,” siger han med rystende stemme.

Kim er dog glædeligt overrasket over, at han trods alt ikke har forvandlet sig til en person, der går ind for alle de andre slemme ting, som ifølge ja-kampagnen bekæmpes med en tilvalgsordning.

“Plakaterne sagde, at man kunne bekæmpe kvindehandel ved at stemme ja, og det vil jeg stadig gerne. Jeg synes heller ikke, jeg er begyndt at ligne en mafiaboss,” siger Kim, der dog ikke kan garantere, at han ikke ubevidst har begået massive cyberforbrydelser i et transeuropæisk netværk af hærdede kriminelle.

Forventelig pædofili
Johann Ingeberg, der er professor i supranationalt relaterede seksualitetsforstyrrelser på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, er ikke overrasket over Kims forvandling.

“Da danskerne stemte nej til Maastricht-traktaten, så vi en massiv opgang i seksuelle krænkelser af børn. Små piger og drenge kunne ikke være i fred. Heldigvis gik det næsten over med landets ja til Edinburgh-aftalen året efter,” siger Ingeberg og tilføjer, at Danmark selvfølgelig stadig har problemer med pædofili.

“Men antallet af børnelokkere er heldigvis ikke større, end man ville forvente af et land, der ikke er med i eurozonen,” siger han.