Foto: Ssolbergj, Wikipedia

Foto: Ssolbergj, Wikipedia

Efter at danskerne har afvist at afskaffe retsforbeholdet, vil EU-kommissionen udpege en ny og mere positiv dansk befolkning bestående af kloner. De skal skabes af DNA fra Uffe Ellemanns i frustration udrevne hår fra 1992 og Marlene Winds tårer.

Formand for EU-kommissionen Jean-Claude Juncker er en hårdt prøvet mand. Ikke alene skal han håndtere både terrortrusler og flygtningekrise, men nu også et vrangvilligt flertal af den danske befolkning.

Imidlertid kan han fortælle, at EU-kommissionen allerede har udtænkt en model, der kan løse problemet med den danske skepsis over for en stadig tættere integreret union. Kommissionen vil nemlig i den kommende uge fremlægge et forslag om at udskifte det danske vælgerkorps med et langt mere EU-positivt af slagsen.

Uffes hår og Winds tårer
“Bertolt Brecht foreslog det med at lade politikerne vælge et nyt folk for længe siden, hvilket dog var umuligt inden for nationalstatens rammer. Men i forhold til EU-retten lader det sig faktisk gøre på grund af en tillægsprotokol, der pudsigt nok blev fundet i en kælder i Strasbourg sidste uge,” fortæller han.

For at sikre, at den nye danske befolkning vil have et tilstrækkeligt europæisk perspektiv, planlægger kommissionen at lave millioner af kloner af to særligt EU-venlige danskere.

“Vi har lokaliseret DNA i en ung og energisk Uffe Ellemanns hårlokker, som han i frustration rev ud af hovedet efter afstemningen om Maastrichttraktaten i 1992. Hvis blot vi kan afholde klonerne fra at drage i krig mod Rusland, regner vi med, at ufferne bliver en bragende succes for EU og Danmark,” siger han og fortsætter:

“For at sikre et helt ekstremt niveau af EU-positivitet har vi også opsamlet flere liter salte og bitre tårer udgydt af professor Marlene Wind efter afstemningen i torsdags, og hendes kloner vil så udgøre den anden halvdel af de nye danskere.”

Vil lave rædselskabinet
Jean-Claude Juncker fortæller, at kommissionen også har en plan for Danmarks eksisterende befolkning, som konkurrencekommissær Margrethe Vestager har foreslået.

“Borgerne skal placeres i et indhegnet område, der skal være en kombination af frilandsmuseum og rædselskabinet, hvor de kan gå rundt og flage og være sig selv nok. Så kan fremtidige generationer af EU-borgere gyse over disse fortidslevn på behørig afstand.”