Foto: Bundesarchiv, Wikipedia

Foto: Bundesarchiv, Wikipedia

Intranetsystemet ForældreIntra blev skabt som et såkaldt Wunderwaffe, der skulle undergrave demokratiernes sammenhængskraft og kampvilje, fortæller den afdøde rigskansler i et eksklusivt interview.

I slutningen af anden verdenskrig introducerede Nazi-Tyskland en lang række Wunderwaffen (vidundervåben, red.), som skulle sikre nazisterne sejren. Der var blandt andet tale om V2-missilet og Messerschmitt Me 262-flyet. Men at det nazistiske regime også var travlt optaget af informationsteknologisk krigsførelse, kommer nok bag på de fleste.

I dag kan RokokoPosten imidlertid afsløre, at det såkaldte ForældreIntra, som anvendes på langt hovedparten af danske folkeskoler, er udviklet af vanvittige videnskabsmænd i et af Det Tredje Riges hemmelige laboratorier.

Dræner sammenhængskraft
“Ja, det er rigtigt,” bekræfter den tidligere rigskansler Adolf Hitler fra dødsriget, hvor han afsoner en evighedsdom med pinsel og tortur.

“Vi indså, at så snart man sætter forældre til at tale med hinanden – og ikke blot læreren via kontaktbøger – vil enhver sammenhængskraft langsomt ophøre til fordel for anarki og had,” siger han og fortsætter:

“Planen var derfor at lade de depraverede, demokratiske regimer gå under i en endeløs storm af referater fra forældremøder og stadig mere ophedede diskussioner om legegrupper og mulige fællesarrangementer.”

Han tilføjer, at mange ikke er klar over, at lærerne holder øje med, hvor tit forældrene logger ind, og om de læser beskederne.

“Det skaber et horribelt forventningspres, der umuliggør en effektiv krigsindsats eller blot mobilisering inden for rustningsindustrien i ethvert samfund,” griner ekskansleren diabolsk.

Overvurderede kommunal IT
Ifølge Hitler lykkedes det for tyske videnskabsmænd at udvikle det raffinerede terrorvåben ved hjælp af hulkort og meget tidlige datamater. Der var imidlertid et problem:

“Mine eksperter i kommunikationsbaseret krigsførelse havde overvurderet niveauet af kommunal teknologi i lande som Danmark. Derfor blev det først muligt at afvikle vort fantastiske våben langt oppe i halvfemserne, og det kunne derfor ikke sikre os sejren tilbage i fyrrerne,” forklarer Hitler, der dog tilføjer, at krigen bedre er sent vundet end aldrig.