Foto: melking, Bigstock

Foto: melking, Bigstock

En af de utallige danskere, der er ramt af massiv politikerlede, tager nu bladet fra munden og kræver, at der bliver indført et system, hvor befolkningen kan fyre dårlige politikere og udskifte dem med bedre.

Peter Skovgaard er en 48 år gammel keyaccountmanager fra Herlev, der er dødtræt af danske politikere, som han mener, er ude af trit med befolkningen.

“Dag ud og dag ind går politikerne inde på Christiansborg og tager beslutninger, som påvirker mig og millioner af andre danskere på alle mulige måder, selvom de faktisk ikke har styr på noget som helst,” raser han.

De fleste er idioter
“Den eneste, som gør noget fornuftigt er faktisk den politiker, som jeg støtter og i nogen grad det parti, vedkommende er fra. Selv det parti gør dog også tit nærmest retarderede ting. Men alle de andre er uden undtagelse lallende idioter,” siger Peter Skovgaard og tilføjer, at de fleste, han kender, føler på præcis samme måde.

Derfor kræver Peter Skovgaard, at nogle af dem, som tager ansvar for ting i samfundet, indfører et system, hvormed befolkningen kan udskifte politikere, den er utilfreds med.

“Det er på høje tid, vi borgere får mulighed for at afsætte de politikere, som alle er så ekstremt trætte af, og udpege nogle bedre. Det er den eneste måde, som vi danskere kan komme over politikertrætheden på,” erklærer han.

Ingen almindelige folk
“Det er også et problem, at det kun er politikere, som kan blive folketingsmedlemmer. Der er jo ingen almindelige mennesker derinde. Prøv at tænke på, hvor fedt det kunne være, hvis alle kunne komme i Folketinget, fx mig,” udtaler han og fortsætter:

“Jeg har faktisk rimelig mange overraskende snusfornuftige løsninger på alt muligt, som jeg er kommet på, når jeg har set TV 2 NEWS eller Folketingskanalen, som alle levebrødspolitikerne overhovedet ikke har tænkt over.”

Peter Skovgaard tilføjer dog, at det selvfølgelig blot er et tankeeksperiment, og at det ikke nødvendigvis vil være en god idé at lade almindelige mennesker styre landet. Derfor vil han for indeværende nøjes med at drømme om at fyre hovedparten af de nuværende politikere og få dem udskiftet med nogle, som er bedre. De sidstnævnte kan han desværre ikke sætte navn på.