Amanda Mills, Public-Domain-Image.com

Amanda Mills, Public-Domain-Image.com

Efter at have indført betalt morgenbrød til de ansatte er firmaet Midt-Revision fra Vejle begyndt at producere brunkul og hylde Stalin.

Som mange andre revolutionære omvæltninger startede forandringerne i det små hos firmaet Midt-Revision fra Vejle. Det, der igangsatte omdannelsen af en midtjysk revisionsvirksomhed til et revolutionært kadreparti, var nemlig morgenmad smurt af Lone Overskov, der både er firmaets telefonpasser og gift med direktør Leif Overskov.

Kom alligevel forbi bager
Lone Overskov fortæller selv, hvad der skete:

“Leif mødte altid ind en time før alle andre, så jeg tog med, fordi det er så fjollet at køre i to biler. Vi kom lige forbi Guldbageren, og da Leif godt kunne lide at starte dagen med en ostemad, var det oplagt, at jeg lavede lidt lækkert til ham og de andre ansatte. Der var alligevel ingen, der ringede før klokken ni.”

Hun retter på sin koksgrå unisex-uniform, piller lidt ved Mao-emblemet på reverset og fortæller, at der ikke gik lang tid, før den betalte morgenmad førte til kommunisme og firmaet begyndte at udvinde brunkul som supplement til revisionsopgaverne.

“Først begyndte vi at organisere os i selvskolende basisgrupper, der gjorde os bekendt med kommunismens grundlæggende skrifter over gratis håndværkere og gifler,” fortæller den nyansatte revisor og partikommisær med ansvar for kollektivisering af landbruget, Peter Jacobsen, og fortsætter:

“Først anlagde vi en relativt moderat og klassisk trotskistisk linje i stil med Fjerde Internationale, men efter en del spandauere og lange diskussioner om statskapitalisme og den degenererede arbejderstat, blev vi enige om bare at dyrke den klassiske stalinisme med et touch af Mao.”

Direktør: Helt OK
Direktør Leif Overskov er helt indforstået med, at hans virksomhed er blevet arnested for en mulig kommunistisk verdensrevolution.

“Hvis man indfører betalt morgenmad, så er det klart, at proletariatets had mod klassefjenderne vil eskalere til et punkt, hvor det er forventeligt, at jeg snart vil blive likvideret i en symbolsk aktion mod kapitalismen,” siger han og tilføjer, at han blot håber, det sker inden næste momsindberetning:

“For jeg gider ærligt talt ikke flere af den slags.”