Foto: Diego Cervo

Foto: Diego Cervo

Et dybt suk og en kommentar om et glas, der skulle fyldes op, var Kristine Rohdes reaktion, da Michael Winther afsluttede 27 minutters seksuelle antydninger med et direkte spørgsmål.

“Når du siger valgplakater, så mener du sex, ikke?”

Med dette spørgsmål endte Michael Winther sin flirt med Kristine Rohde. I lørdags var de to til fest hos en fælles bekendt og havde fået øje på hinanden allerede under middagen. Da festen fortsatte ude i byen, begyndte de at snakke sammen. Hurtigt fandt de ud af, at de begge var singler.

“Jeg syntes, Michael var rigtig sød og sjov, så jeg prøvede at give udtryk for, at det da godt kunne være, at vi skulle hjem sammen,” fortæller Kristine, der blandt andet nævnte, at hun var politisk aktiv:

“Det spurgte Michael til og begyndte så at tale om politik på en måde, så jeg fik indtryk af, at det handlede om noget helt andet.”

Politisk aktiv
Det kan Michael bekræfte.

“Jeg havde ikke lyst til at skræmme Kristine væk, hvis hun ikke rigtig var interesseret eller måske talte med mig af høflighed, så jeg prøvede med nogle hentydninger,” fortæller han.

Og det virkede, husker Kristine.

“Jeg fortsatte med hentydningerne og kunne se, at han fulgte op på dem. Til sidst talte vi om, hvor vigtigt det er at være politisk aktiv, hvilket egentlig bare handlede om sex, og jeg foreslog så, at det måske var en god idé, hvis Michael kom hjem til mig og så noget valgmateriale.”

Michael sagde, at han var meget interesseret i valgmaterialet, men spurgte så: “Altså, når du siger, at vi skal hjem til dig og kigge på valgplakater, så mener du, vi skal bolle, ikke?”

Undgik akavet situation
Spørgsmålet resulterede i et suk fra Kristine og en kommentar om, at hun skulle have mere vin i glasset. Michael fik ikke snakket mere med hende den aften.

“Hun vendte ikke tilbage, så jeg antager, hun faktisk mente, at hun ville vise mig nogle valgplakater. Det var da ærgerligt, men på den anden side undgik vi den akavede situation, der nok ville være opstået hjemme hos hende,” slutter Michael.