Foto: darrenmbaker, Bigstock

Foto: darrenmbaker, Bigstock

Da Mathilde blev forladt af sin kæreste, lovede hendes veninder, at Nemesis nok skulle få ram på den nedrige stodder. Desværre har Nemesis andre planer.

Lige før sommerferien mødte 23-årige Mathilde Simonsens kæreste, Nicolai Bostrup, en anden kvinde. Han slog derfor op med Mathilde, som han ellers havde friet til et halvt år forinden.

“Desværre. Følelser er ikke noget, man selv er herre over,” sagde han, før han forsvandt ud af hendes liv og efterlod hende nedbrudt med et knust hjerte og en romantisk ferie til Maldiverne, som hun ikke kunne få refunderet.

Heldigvis havde Mathilde en flok gode veninder, der straks kom ilende til for at trøste. De fortalte hende, at hun fortjente bedre, og at Nemesis nok skulle få ram på Nicolai. De havde dog ikke spurgt den græske gudinde, der var noget overrasket, da hun fandt ud af, hvad veninderne havde lovet.

Nyt job og vind i sejlene
“Næh, jeg har bestemt ikke tænkt mig at få ram på Nicolai. Tværtimod,” siger Nemesis til RokokoPosten og uddyber, at hun faktisk synes, det var godt for ham, at han mødte Katrine, som hans nye kæreste hedder.

“De passer meget bedre sammen. Nicolai hviler mere i sig selv nu, det er tydeligt for enhver. Og han har virkelig kæmpet hårdt for at få sit nye job, så jeg synes, han har fortjent det hele – inklusiv den store artikel i Børsen om, at han er den yngste topleder nogensinde i den 125 år gamle, børsnoterede virksomhed, han arbejder i,” tilføjer hun.

Nemesis afslører desuden, at Nicolai vil have vind i sejlene resten af sit liv.

“Han gifter sig med Katrine, de får tre børn og får et langt, lykkeligt liv sammen. Ja, faktisk vil han have vind i sejlene stort set uafbrudt hele livet, bortset fra et par måneder i 2032, hvor han er nødt til at være sygemeldt, fordi han brækker benet under en skiferie. Det vokser skævt sammen, og det bliver smertefuldt og langtrukket. Til gengæld får han en stor erstatning for lægesjusk,” siger hun.

Lader Hybris lege
Mathilde Simonsen mener i dag, at hun er højt hævet over sin eks.

“Jeg følger ham hver dag på de sociale medier og fryder mig over, hvor sølle han er i sin iver efter at fremstille sig selv som om, han har enormt meget succes. I virkeligheden er han bare tom og trist indeni. Og en skønne dag kommer han krybende og prøver at vinde mig tilbage. Men til den tid har jeg fundet en anden, som er meget bedre end ham,” siger hun.

Sådan vil det dog ikke gå, fastslår Nemesis.

“Det tror hun bare, fordi jeg har givet Hybris lov at lege lidt med hende. I virkeligheden vil hun udvikle en kronisk jalousi på grund af Nicolais succes, og den vil ødelægge adskillige forhold for hende. Det vil heller ikke lykkes hende at gennemføre drømmeuddannelsen, og hendes karriere vil blive afbrudt af lange perioder med ledighed,” fortæller Nemesis og slutter:

“Alt dette bare fordi jeg synes, hun er rimelig træls.”