Foto: AntonioDiaz, Bigstock

Foto: AntonioDiaz, Bigstock

Der var ikke noget at udsætte på Jannie Mikkelsens præsentation, mente hendes chef og tilføjede, at den bare lige skulle igennem en lillebitte totalændring.

“Supergodt arbejde, Jannie! Så flot! Den måde, du lige får nævnt den seneste turistundersøgelse på, er bare lige i øjet!”

Sådan lød bedømmelsen af Jannie Mikkelsens præsentation, da hun i fredags viste sin chef og flere kolleger i turistorganisationen VisitFyn, hvordan øen kunne tiltrække flere udenlandske besøgende gennem tysk- og engelsksprogede webreklamer i et omfattende samarbejde med internationale annoncesælgere.

Småbitte totalændringer
Jannies chef, Michala Back Jensen, bekræfter, at arbejdet var virkelig godt.

“Hun er en af vores bedste medarbejdere, og jeg var fuld af beundring for det, hun havde præsteret. Der var slet ikke noget at komme efter. Jeg tænkte bare, for nu at smide noget ind i processen, at der skulle nogle småbitte totalændringer til her og der,” forklarer turistchefen og tilføjer, at hun går ind for en anerkendende og samarbejdende tilgang, når organisationens linje skal fastlægges.

“Der er et frit flow af idéer, hvor alles input er lige meget værd. Vi brainstormer, mindmapper og hører, hvad hinanden kommunikerer ud. Jannie kom med sit input, og det var bare så flot. Der er det så bare, at jeg som chef går ind og siger: Jeg hører dig, jeg ser dig, vi skal bare lige lave det helt om, så er det helt perfekt.”

Spændende arbejdsliv
Ifølge Jannie Mikkelsen er chefens tilgang den helt rigtige.

“Det er superfedt at få feedback, fordi jeg virkelig har lagt meget arbejde i den her præsentation. I den sidste måned har jeg taget aftenerne og weekenderne i brug, så der ikke var noget at udsætte på det, jeg sagde,” fortæller hun og understreger, at hun slet ikke har noget imod, at hendes bidrag nu skal skrottes, hvorefter en mindre erfaren kollega skal lave det hele forfra.

“Han er sikkert meget dygtigere end mig, selvom jeg har været her i syv år, og han nærmest lige er blevet færdig med sin uddannelse. Det er helt OK. Jeg er vildt glad for at være et sted, hvor man får at vide, at man skal løse en bestemt opgave, men så bliver det pludselig lavet om. Det gør bare mit arbejdsliv mere spændende,” slutter Jannie Mikkelsen med et stort smil.