Ill.: RokokoPosten

Ill.: RokokoPosten

Den store overvægt af jyder viser tydeligt, at den jyskfødte statsminister ikke har integreret sig i sin nye kultur og foretrækker at hente folk hjemmefra ind i regeringssamarbejdet. Det mener formand for Sjællandspartiet, Bettina Skørping.

Regeringen holder til i København, men kun seks af regeringsmedlemmerne er født på Sjælland, mens et af dem er født på Fyn. Et af de sjællandskfødte medlemmer er endda opvokset i Jylland. Det er et stort problem, mener Bettina Skørping, der er formand for Sjællandspartiet, et protestparti stiftet for at beskytte Sjælland mod invasion, især fra Jylland.

“Vi så allerede sidste år, hvordan vores statsminister, der er migreret fra Jylland, begyndte at flytte arbejdspladser fra Sjælland til sit eget hjemland. Og nu henter han så endnu flere af sine ind for at lede landet, så de kan føre jysk politik på bekostning af os andre,” siger hun.

Pinlig jysk accent
I Sjællandspartiet er man overbevist om, at jyderne har en skjult dagsorden om at overtage Sjælland og gøre de indfødte sjællændere til en minoritet på egen banehalvdel. Derfor er den nye regerings mangel på ægte sjællændere stærkt alarmerende, mener Bettina Skørping:

“Det viser tydeligt, at Lars Løkke Rasmussen foretrækker sine egne, og at han i det hele taget er dårligt integreret. Det kan man også høre – manden taler jo med en pinligt jysk dialekt og siger for eksempel ‘snakke’ i stedet for ‘tale’. Men det er typisk jyder. De kommer hertil, men holder fast i deres egne traditioner, vælger deres egne til tillidshverv og gør i det hele taget, hvad de kan, for at marginalisere os sjællændere. Tænk, de har endda møvet sig ind på chefredaktørpladser på en stolt københavneravis som Berlingske!”

Vil lægge København øde
Hun håber derfor, at flere sjællændere vil støtte Sjællandspartiet og råbe vagt i gevær, før jydemafiaen lægger København og resten af Sjælland helt øde.

“Der er ingen tvivl om, at statsministeren har en klar dagsorden, selvom han ikke har indrømmet det. Først samler han så mange jyder herovre som muligt. Så vil han kunne bruge det som argument for, at Folketinget og regeringen burde have sæde i Jylland, og til sidst udråber han Aarhus til hovedstad,” advarer hun og påpeger, at der allerede er tegn på, at det er ved at ske:

“Det er jo helt ulogisk, at det er Aarhus og ikke København, der skal være europæisk kulturhovedstad næste år. Hvis vi ikke meget hurtigt gør noget ved det her problem, vil jyderne overtage hele landet inden for de næste få år!”