Foto: Public domain, Wikipedia

Foto: Public domain, Wikipedia

Efter Brexit samt Dansk Folkeparti og Donald Trumps valgsejre lover medier, at de fremover vil være langt bedre til at formidle de irrationelle overvejelser hos uoplyste mennesker, der stemmer for åndssvage politiske kandidater og forslag.

Efter Dansk Folkepartis valgsejr i Danmark, briternes exit fra EU og Donald Trumps sejr ved det amerikanske valg er mange medier blevet heftigt kritiseret for at have mistet følingen med store befolkningsgrupper. Men nu skal det være slut med at omtale uoplyste tabere, der ikke ved, hvad der er bedst for dem selv, som uoplyste tabere, der ikke ved, hvad der er bedst for dem selv.

En række medier i ind- og udland har nemlig sat sig for at give læserne en langt bedre forståelse for, hvorfor så mange af deres medborgere er imbecile idioter, der er uvillige til at lytte til sund fornuft, selv når det bliver skrevet med store bogstaver i avisernes lederspalter.

Vil besøge Holbæk
En af dem, som skal formidle de degenererede menneskers bizarre verdenssyn og primitive livsvilkår, er en journalist fra Danmarks Radio, som gerne vil være anonym, da hun ellers frygter at blive myrdet af natmænd eller tatere vest for Høje Taastrup.

“I morgen vil jeg tage toget helt til Holbæk og prøve at tale med nogle af de mennesker, der går rundt ude på heden og boller får. Særligt vil jeg gøre mig umage for så objektivt og empatisk som muligt at sætte mig ind i, hvorfor deres værdisæt og dømmekraft er så afsporet,” forklarer hun.

“Selvfølgelig er det en enorm udfordring at sætte sig ind i tankegangen hos mennesker, der nægter at erkende, hvad der er bedst for dem selv og resten af samfundet. Men som journalist er det en del af min arbejdsbeskrivelse at se ting fra mange forskellige perspektiver og formidle overbevisninger, som man på forhånd kan afskrive som meningsløse,” forklarer hun og understreger, at hun vil bestræbe sig virkelig meget på at gøre sig dummere i læsernes tjeneste.

Cowboytoast og TV 2 Charlie
Og det er ikke kun hos DR, at man gør en indsats for at forbedre dækningen af de pøbelagtige masser. En journalist fra Politiken fortæller, at han fremover kun vil leve af cowboytoast og se TV 2 Charlie i et forsøg på at sætte sig ind i, hvordan det er at være et af de mennesker, som ikke er en del af eliten.

Og en medarbejder fra Jyllands-Postens kulturredaktion har sågar aflagt et højtideligt løfte om at besøge Jylland på et tidspunkt inden for de næste 25 år.