Foto: Public domain, Wikipedia

Foto: Public domain, Wikipedia

Den etårige Adolf Hitler dræbte tirsdag morgen en tidsrejsende. Ifølge forældrene er det ikke første gang, at folk fra en fjern fremtid besøger den lille østrigske by for at gøre skade på deres søn.

Der er intet som helst verdenshistorisk påfaldende ved den lille østrigske by Braunau am Inn. Den lille, idylliske by med knap 5500 indbyggere passer sig selv nær den tyske grænse.

Men natten til tirsdag blev roen forstyrret. Det skete, da en person fra fremtiden pludselig ankom i en eksplosion af torden og lynild i et mystisk tidsrum-forvridende aggregat. Aldrig så snart var den fremmede ankommet, før han opsøgte familien Hitlers lejlighed på Salzburger Vorstadt 15, hvor han tilsyneladende ønskede at myrde parrets søn, den etårige Adolf Hitler.

En krigerisk lille karl
Imidlertid havde den tidsrejsende gjort regning uden vært, og det lykkedes den etårige søn af Alois Hitler og Klara Pölzl at nedkæmpe fremtidsmanden med sin jernkorsformede rangle.

“Ja, altså han er en krigerisk lille karl, det må man give ham,” forklarer far Hitler med en imponeret panderynke og tilføjer:

“Hvis han opretholder det niveau af aggressivitet, skal han nok blive en glimrende medarbejder i toldvæsenet, ligesom sin far.”

Ikke første gang
Ifølge Alois Hitler er det langt fra første gang, at tidsrejsende forsøger at komme den lille Adolf til livs. Det sker med jævne mellemrum, at der ankommer folk, som ønsker barnet det ondt.

“Ja, det sker nærmest hele tiden, at vi bliver nødt til at jage tidsrejsende væk, og folk kommer her på de mærkeligste måder. Automobiler med vingelignende døre eller helt nøgne i kupler af elektricitet, og hvad ved jeg. Alle er kun ude efter Adolf. Det er aldrig vores andre børn eller nabobørnene, de går efter. Det er meget mærkeligt,” siger han, hvorefter hustruen Klara supplerer:

“Helt ærligt, så er det rimelig belastende, at tidsrejsende konstant forsøger at dræbe vores søn. Han er et år gammel, så hvad har han nogensinde gjort dem?”

Hun fortsætter:

“Det virker helt ærligt som om, fremtiden er et temmelig ubehageligt sted, hvis det eneste, de ønsker at anvende deres overlegne teknologiske formåen til, er at dræbe tilfældige småbørn i udkanten af det Østrig-Ungarske imperium. Har de virkelig ikke noget bedre at tage sig til?”