Foto: Miromiro, Bigstock

Foto: Miromiro, Bigstock

I årtier har de velkendte fire ringe hjulpet dæmoner fra Dødsriget med at besætte bilisternes sjæle. “Det forklarer mange mystiske hændelser i trafikken,” lyder det fra Rådet for Sikker Trafik. 

Har du nogensinde undret dig over opførslen hos en bilist, der kører Audi? Forklaringen er måske mere fantastisk, end du tror.

I morges indrømmede den tyske bilfabrikant nemlig, at de i årtier har skjult en grum hemmelighed: Firmaets logo, de velkendte fire ringe, er en portal til Dødsriget. De gør det muligt for dæmoner at bevæge sig over i vores univers og besætte sjælen hos bilens fører.

“Vi har tidligere ikke ønsket at offentliggøre denne farlige forbindelse til underverdenen af frygt for at miste kunder. Men vi føler ikke længere, at vi kan overhøre de mange klager og protester fra bilister, der ikke kører Audi. De fortjener et svar,” lyder det i en pressemeddelelse, som Audi udsendte tidligt i morges.

Satanisk overhaling
Hos Rådet for Sikker Trafik giver udmeldingen glimrende mening og forklarer mange hidtil mystiske hændelser i trafikken.

“Det er ikke noget, vi har talt højt om, fordi vi ikke ville anklages for diskrimination. Men vi har længe ment, at hvis man bare kunne påvirke Audi-bilisters indstilling til kørsel, ville meget være vundet, hvad angår trafiksikkerhed,” siger pressemedarbejder Jeppe Holm Sølund og afslører, at man i rådet ofte har brugt udtryk som “besættelse”, “djævelske handlinger” og “satanisk overhaling” om de mennesker, der kører Audi.

Heller ikke Iben Thranholm, teolog og debattør, er overrasket.

“Selvfølgelig er Audierne besatte. De fire ringe er fire af Helvedets cirkler og en grotesk forvanskning af fisken, som er symbolet på Jesus. Jeg har længe ment, at der gemmer sig dæmoner i kølerhjelmen,” siger hun og tilføjer, at vi nu blot mangler en indrømmelse fra J.K. Rowling om, at Harry Potter viser vej til dæmonerne.

Aldrig tabt fletteduel
Indtil videre har Audis indrømmelse ikke ført til de store protester fra fabrikantens kunder. Heller ikke Brian Andersen, der er it-konsulent i Horsens, har de store problemer med risikoen for dæmoner.

“Jeg skulle måske have mærket, der var noget, da jeg pludselig kørte 120 i timen gennem en landsby på Djursland og ikke kunne finde afviserblinket. Men det er jo en dejlig bil, og ja, Herregud, så har man solgt sin sjæl til Djævelen, til gengæld har jeg aldrig tabt en fletteduel til en modbilist,” siger han og tilføjer, at han faktisk skal ud i sin Audi om lidt.

“Jeg skal ud på E45 og køre chikanerende tæt op bag medtrafikanter i inferiøre bilmærker. Vi ses!”