Foto: jabiru, Bigstock

Foto: jabiru, Bigstock

Penge er ikke alt. Det har en velhavende mand fra Aarhus-området erkendt. Men han ved ikke, hvordan han skal finde meningen med livet. Brevkassen giver ham klar besked.

Kære RokokoPosten

Jeg er en mand på 59 år, der aldrig har manglet noget. Min familie er velhavende, og de sidste mange år har jeg ikke behøvet at arbejde. Jeg ejer et større antal biler, indtil flere sommerhuse i ind- og udland, og mine børn har studeret på nogle af verdens bedste og dyreste universiteter. Men jeg er ikke tilfreds. Det er som om, jeg ikke kan finde meningen med livet. Jeg har prøvet mange ting: Mindfulness, golf, jordomrejse. Intet hjælper.

Det er ikke fordi, jeg tror, man kan købe sig til lykke, og jeg er da heller ikke ked af at være rig. Jeg kunne bare godt tænke mig at finde livets mening. Kan I hjælpe?

Venlig hilsen JP, Skåde Bakker

Kære JP fra Skåde Bakker

For at finde livets mening skal du køre sydpå ad rute 451. Lidt syd for Odder kører du til højre ad rute 445, og den følger du, til du kommer til rute 433. Kør til venstre ad den og så til venstre igen ad rute 170. Den følger du et kort stykke vej, til du møder rute 52, som du følger sydpå. På et tidspunkt svinger vejen lidt til venstre, men du skal fortsætte ligeud ad Nørregade, der senere bliver til Lindevej og herefter Hornsyldvej.

Fortsæt i samme retning, når du når til rute 23, hvor du lige skal et nøk til højre, når du har krydset den, for at komme videre. Fortsæt ligeud, til du ikke kan komme længere. Så er du fremme ved målet.

Vi anbefaler, at du parkerer bilen og tager en lang spadseretur i det smukke landskab. Pak evt. en rygsæk med et par håndmadder og en drikkedunk med vand eller saftevand, før du tager hjemmefra. Det ville være surt, hvis du var nødt til at køre hjem igen for hurtigt, nu du endelig var nået til det sted, du havde søgt efter så længe. Det bedste ville være, at du afsatte mindst 3-4 timer til at gå på opdagelse. Det er et rigtig dejligt område med en varieret natur, og hvis du har en kikkert, kan du måske få øje på nogle fugle, som du ikke ser hjemme i haven i Skåde Bakker.

Som du kan se, er det ikke spor svært. Men husk for Guds skyld at dreje fra ved rute 433. Ellers ender du i Skanderborg.

Venlig hilsen RokokoPosten