Foto: OrangeBlossom, Bigstock

Foto: OrangeBlossom, Bigstock

En mand fra Hjørring skal på en længere rejse for at besøge sin familie i Canada. Han er utryg ved at efterlade sin kone alene hjemme, men har set en hund i et vindue og beder RokokoPosten om hjælp til at finde ud af, hvad den koster.

Kære RokokoPosten

Der sidder en vovse i et vindue, som jeg går forbi flere gange om dagen, når jeg skal til og fra arbejde. Det er en sød, lille hund, og den logrer altid med halen, når jeg kommer. Det fremgår, at den er til salg, men jeg kan ikke finde ud af, hvad den koster.

Min hustru og jeg har flere gange talt om at anskaffe os en hund uden at gøre alvor af det. Men nu står jeg og skal på en længere rejse. Jeg skal besøge noget familie i Canada, og så skal min kone være alene hjemme i flere uger. Vi er begge over 60 og har ingen børn, så det kan godt blive ensomt for hende. Derfor kunne det jo være rart, hvis hun havde en hund. Så er hun i godt selskab, for hunden er som bekendt menneskets bedste ven.

Man læser også tit om slemme røvere, der altid er ude på rov. Det kan godt gøre mig utryg, for min kone er forsvarsløs, hvis der dukker sådan nogle op og truer hende midt om natten, mens hun sover. Som før nævnt er vi begge fyldt 60, og sådan nogle røvere er jo tit bevæbnede. Hun er heller ikke selv glad for det, så det er endnu en god grund til at anskaffe en hund. Det ville gøre os begge tryggere at have en hund. Den kan jo gø og lave et vældigt postyr, så røverne giver op og stikker af.

Nogle siger, at hunde er for besværlige. Men for mig er den helt klart det bedste bud på et kæledyr. Det fremgår nok tydeligt af det, jeg har skrevet. Min kone og jeg har som nævnt ingen børn, så vi har tid og råd til at tage os godt af en hund. Men papegøjer, marsvin, katte eller kaniner i bur siger mig ikke rigtig noget. De er da sikkert søde nok, men de kan jo ikke holde vagt. Og hvad skulle jeg dog stille op med fisk og med akvarium? En guldfisk kan jo ikke gå tur.

Så tilbage til hunden i det vindue. Det er sådan en sød, lille, logrende fyr. Men hvad koster mon vovsen i det vindue? Jeg håber, den ikke er dyr.

Venlig hilsen hundeglad nordjyde

Kære hundeglade nordjyde

Hunden koster 2325,95.

Venlig hilsen RokokoPosten