Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

“Min søn lever og har det godt i dag. Men det er da ikke de stivstikkeres skyld, som dræbte ham, bare fordi han krænkede deres religiøse stolthed,” siger Gud Fader, der har det fint med, at blasfemiparagraffen er afskaffet.

I sidste uge stemte et stort flertal i Folketinget for afskaffelse af blasfemiparagraffen. Det fejrer ateister med jubel og ukvemsord, mens flere kristne frygter, at afskaffelsen vil medføre reel kristenforfølgelse i Danmark.

Gud Fader selv tager dog beslutningen roligt. 

“Jeg har ærligt talt aldrig været begejstret for, at mennesker går og straffer hinanden for at tale grimt om mig. Jeg er stærk nok til at tåle hån,” siger han og fortæller, at han hver morgen laver en milliard mavebøjninger.

Kostede sønnen livet
Han minder desuden om, at det var en dom for blasfemi, der kostede hans søn livet tilbage i år 33. 

“Der var nogle stivstikkere, som mente, at jeg elskede dem højere end alle andre. De forstod ikke, at det var dem selv, der elskede sig selv meget højere, end de elskede andre. Så de følte, at de da godt kunne tillade sig at dømme folk til døden for at sige ting om mig, som de ikke brød sig om at høre. Jeg forsøgte ihærdigt at tale dem til fornuft, når de henvendte sig til mig i bøn, men de havde så travlt med, om andre nu også så, hvor hellige de var, at de glemte at høre efter,” mindes han og fortsætter:

“Min søn lever og har det godt. Heldigvis da. Men det var noget af en omgang med piskeslag og hån og død på korset, han måtte igennem.”

Kom ind i kampen
Om de kristne, der i dag frygter for følgerne af afskaffelse af blasfemiparagraffen, mener Gud Fader, at de må komme ind i kampen.

“Det er altså lidt sølle, når I klynker over, at ateisterne siger grimme ting om religion. De opfører sig jo bare som børnehavebørn, der har opdaget, at det er lidt frækt at sige ’tissemand’,” siger han og slutter:

“Så vær ikke som de stivstikkere, der slog min søn ihjel. At sige ’tissemand’ er jo bare deres måde at tackle, at andre tror på noget, deres forstand ikke kan rumme. Bliver det for meget, så råb ’tissemand’ tilbage. Det er langt mere forløsende end at sladre til Moder Stat.”